Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
daha iyisi gelmeyecekse kalsın. genelde yaka silktiğimizin daha beterine maruz kalmasıyla meşhur bi camiayızdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köhn'e de pas kalitesi iyi değil demezsin yani. Hücumda 1 tane boş pası yok. Pas tercihleri ve pas kalitesi iyi zaten adamın. Savunmada agresif değil yere sağlam basmıyor ve 1'e 1'de çok kolay çalım yiyor. Bu yönü eleştirilebilir rahatça.Tempo yönünden bir sıkıntısı yok pas tercihleri ve pas kalitesi çok kötü biraz olsun geliştirebilmeli
Adamın yedeği de yok, o zaman gidip rıdvan ı falan almaları lazım, bu sene 60 maç oynayacak sonra kazımcan a kalmayalımMecbur olacak. 1 ay önce ben de yazıyordum, 4 transfer lazım, 2 diyip duruyorlar diye ama şimdi 2 net yeri bile doldurabilecekleri şüpheliyken, aylardır sağ bek alamayan yönetime sahipken, Köhn'ü bu saatten sonra gönderip yerine kimseyi alamama durumları yüksek ihtimal.
Aynısını Barışa da yapmıştınız bir iki aya hepiniz Kohncu olursunuzNe kadar seviyorsunuz birden atıp kesmeyi
NedenBegenmedim