# Derrick Köhn

daha iyisi gelmeyecekse kalsın. genelde yaka silktiğimizin daha beterine maruz kalmasıyla meşhur bi camiayızdır

Mecbur olacak. 1 ay önce ben de yazıyordum, 4 transfer lazım, 2 diyip duruyorlar diye ama şimdi 2 net yeri bile doldurabilecekleri şüpheliyken, aylardır sağ bek alamayan yönetime sahipken, Köhn'ü bu saatten sonra gönderip yerine kimseyi alamama durumları yüksek ihtimal.

Fırsat transferi doğarsa 1.5 aylık süreç var daha bunun durumu değişebilir. Maaşı fena değil, bonservisi de çok koymaz en kötü okutulabilir bir herif.
O yüzden dert etmiyorum ben.
Dert ettiğim konu bu heriflerin hadi gitsin dediklerinde sayısal olarak eksik kalmamamız.

Diğer yerler çözülürse köhn bu sene en azından idare eder. En acil yerlerden biri değil.

Tempo yönünden bir sıkıntısı yok pas tercihleri ve pas kalitesi çok kötü biraz olsun geliştirebilmeli

Tempo yönünden bir sıkıntısı yok pas tercihleri ve pas kalitesi çok kötü biraz olsun geliştirebilmeli
Köhn'e de pas kalitesi iyi değil demezsin yani. Hücumda 1 tane boş pası yok. Pas tercihleri ve pas kalitesi iyi zaten adamın. Savunmada agresif değil yere sağlam basmıyor ve 1'e 1'de çok kolay çalım yiyor. Bu yönü eleştirilebilir rahatça.

Savunma sıfır .iki golde de hatası büyükk.Demekki Apo ve diğerleri bu açığı kapattığı için göze bstmıyordu.

tam kadro ile bu kadar siritmaz hucum katkisi bence onemli diger bekimiz daha defansif secilebilir

amacımız gs topçusunu değersizleştirmek değil tabiki. ancak görünen köy klavuz istemiyor. bahsedilen teklif (6 m euro üzeri) varsa değerlendirilmeli.

hiç boey örneğini de vermeyin. boey 20 yaşında gs'a ilk geldiğinde o ışığı vermişti. iyi topçu kendini belli eder.

bu arkadaşımız 25 yaşına gelmiş artık. oynayacağı max top bu.

Mecbur olacak. 1 ay önce ben de yazıyordum, 4 transfer lazım, 2 diyip duruyorlar diye ama şimdi 2 net yeri bile doldurabilecekleri şüpheliyken, aylardır sağ bek alamayan yönetime sahipken, Köhn'ü bu saatten sonra gönderip yerine kimseyi alamama durumları yüksek ihtimal.
Adamın yedeği de yok, o zaman gidip rıdvan ı falan almaları lazım, bu sene 60 maç oynayacak sonra kazımcan a kalmayalım

Derrick dayıdan devam. 6-7'ye sol bek yok
Türk yedek sol bek almamız, lazım

6-7 ye satarsan kimi alacaksin? Juventus bugün 23 yasinda bu sezon 22 mac yapmis bir sol bek almis Hellas Verona'dan. Bonservis 12,8 + 2 milyon...

Sol bek piyasasi baya dandik. Anca tuzlu bir transfer yaparsin o pozisyona

yva bu adam 3 -5 -2 beki olarak oynamış hep

4lü de hala tam adapte değil - kafa hücuma çalışıyor

fakat şu da var bizim ortadan top götürüp zaha ya da köhn / ya da sağ kanatta dip çizgiye oyun kuran bir oyunumuz yok.

transfer sayesinde olacak inşallah - hala ortasahada kanattan top götürmeye çalışıyoruz.

o kadar yakılacak bir adam değil Köhn.

satsan yerine alamayacaksın - hele hele bu trasnfer döneminde.

sabretmek laızm.

Geri
Üst Alt