# Derrick Köhn

düşünceniz nedir bu cocukla ilgili ? ( savunma ,özguvenın gerilemesi vs ) @Ali Bektaş @Onat Can Sağıroğlu @Nurullah Fethi @Onur Adıbelli
Abi ben bu herifi zerre beğenmiyorum, defalarca da yazmışımdır. Defansı 3. lig seviyesinde dediğimde abartmayın diyen filan oluyor. Defansı kötü bek olur ama rakibi karşılarken 15 metre uzakta piknik yaparak rakibe eşlik eden bek olur mu? Ofansta da ben sürekli bindirmesi haricinde bir katkı verdiğini düşünmüyorum, çünkü ne orta açabiliyor ne de doğru zamanda doğru pası çıkarabilecek yeteneği var. Bindiriyor bindiriyor, bir şey olduğu yok. Zaten gelmiş 25 yaşına, öne çıkan hiçbir özelliği yok. Yerine adam alabileceklerinin garantisi olsa 8 milyon euro teklife Tete mevzusu gibi piyango vurmuş derdim. Yani defansı kötü diye gönderilen adam yerine ondan daha kötü defans yapanını bulmak da muazzam başarıdır cidden. Sonra scout ekibi iyi vs deniyor. Aha buldukları adam bu.

Senelerdir kaliteli bir sol bek alamayan , daha doğrusu sağ-sol bek alamayan tüm yöneticileri 76 yerinden bıçaklayarak çalılıklara atmak istiyorum.

Şu takımda alkışı hak eden bir bek gördük, o da 1 buçuk sezon sonra Avrupa'ya gitti zaten.

3 liraya 5 köfte performansı bekliyoruz. Adamın defansif kapasitesi böyle olmasa elin almani adami sol açık mi oynatirdi?

Barış Alper ile arkalı önlü oynaması lazım. Ne Zaha ne de Kerem savunma yapmayı bilen topçular değil. Yada satıp gerçek bir solbek alacağız

valla agır konusmak ıstemem ama berbat topcu

dün bunun üzerinden atakları sonlandırdık adam icardinin kafasının ustunden orta acıyor sürekli

madem bu adamda sonlanacak ataklar nıye teknik bek almadınız

3-5-2 oynamadığınız sürece bu adamdan da jelert ten de verim alamayız. aha buraya da yazıyorum.

orta saha transferi ve sol tarafa barışın geçtiği bir düzende Köhn'ü izlemek lazım.

haksızlık yapıldığını düşünüyorum

Kalmalı geliştirilmeli
Dubois Kazımcan Adekugbe Angelino solda kim oynadıysa hep en çok eleştirilen adam oldu. Bu nasıl açıklanır tam bilemem ama bunca adamdan verim alınamıyorsa kendileri kadar oyun sistemi, sol ön oyuncusu, sol iç ve sol stoper de tartışılmalı. 6 ayda 1 sol bek mi değiştireceğiz yahu. He adamların hepsi kötüyse seçen adamda sorun var demektir. 2 senede 5 sol bek mi değiştirilir yav

Hazır jelert gelmişken göndermek lazım. Hatta bay'ın satılma ihtimaline karşı assingnon da alabiliriz rennes den. Ziyeche tam uyacak topçu sağ açık ve bekte oynar duruma göre.

Bu sene herkes Derrick Köhn nasıl bir Sol Bek görecek. Alman Milli Takımına dahi yükselebileceğine inanıyorum. Daha 25 yaşında, teknik kapasitesi ve hücum gücü gayet iyi. Savunmayı bir tık geliştirmek lazım ama. Yürü Alman Aslanı!
FB_IMG_1722164533988.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozelliksiz oyuncu. Rakip karsilamasi cok zayif. Tüm savunma zaafiyetleri rakiplerin iştahini kabartiyor. Hücum da bisey uretse gormezden gelmeye calisirdik da hücum da da bisey sunmuyor.

Bazı futbol yorumcuları nedense bu çocuğu taraftarın önüne atıyor. Sağ bek yok, orta saha yok ama hedef Köhn.

İyi niyetli düşünmüyorum. Muhtemelen yönetim satacak taraftarı hazırlatıyor. Zaten GS seviyesi bek değildi diyerek bize Dubois’i izletecekler

Kalmalı geliştirilmeli
Dubois Kazımcan Adekugbe Angelino solda kim oynadıysa hep en çok eleştirilen adam oldu. Bu nasıl açıklanır tam bilemem ama bunca adamdan verim alınamıyorsa kendileri kadar oyun sistemi, sol ön oyuncusu, sol iç ve sol stoper de tartışılmalı. 6 ayda 1 sol bek mi değiştireceğiz yahu. He adamların hepsi kötüyse seçen adamda sorun var demektir. 2 senede 5 sol bek mi değiştirilir yav
Barış veya Boey gibi hayvani bir oyuncu değilse bu oyun sisteminde en zayıf karın görülür.

Çünkü orta saha yardıma gelmeyecek, önündeki açık oyuncusu yardıma gelmeyecek ve o koridoru tek başına domine edecek. Öyle oyuncu dünyada sayılı var ki elimizden geçen ikisi için de konuşulan/verilen rakamlar ortada. Bir de Fener’de Ferdi var. Başka Türkiye liginde eşi benzeri yok.

Onların dışında kim oynarsa defansif oyuncuysa bindirme konusunda (Kaan Ayhan gibi) Ofansif oyuncuysa geriye adam kaçırma konusunda yerden yere vurulur (Angelino, Köhn, Kazımcan ve muhtemelen Jelert gibi)

14 yabancı kuralının Köhn’ü takımda tutarak arkasına/önüne bir yabancı daha almamıza izin verdiğini düşünüyorum. Yapılmalı.

Adekugbeyi 1milyona alma hakkı varken almayıp kopya adekugbeyi 3-4 milyona alan takım sizce kimdir bilin bakalım

Geri
Üst Alt