GSC Haber Derrick Köhn'den Galatasaray Kararı

Kusura bakma köhn ama sol bek ihtiyacımız şuan hiç yok.

Ne bileyim.Bedava gideceğine bir denemeli diye düşündüm.:)))Jelert ve frankowski den iyi olma ihtimalini göz önüne alaım.O da bizim kontratlı oyuncumuz.Güçlü kuvvetli.Bu gözler Berkanı bile bek olarak görmüşken .
Kendisi kanat alternatifi işte nebileyim onyekuru rolünde hızıı kullanacağımız bir oyuncu olarak olabilir ancak.

Kendisi kanat alternatifi işte nebileyim onyekuru rolünde hızıı kullanacağımız bir oyuncu olarak olabilir ancak.
İlk geldiği maçlarda adam takibi ve rakibi önden alması hoşuma gitmişti. Güçlü kuvvetli.Kanat olarak birşey diyemiyorum oda olabilir.Kalacak ise her yerde denenmeli.

parasını verip gönderirler ztn herif de onu istiodur

Tabi kalmak ister sonucta CL var, hep kiralik ve zorunlu olmayan opsiyonla gönderdimiz oyuncularin sikintisini cekiyoruz, varsin 2 milyon az versinler ama kiralik olmasin

Kalamazsın. Kadro çok şişkin.

Satın gitsin gerek yok daha sağ bek alacağız

Tamam köhn bu kararı aldıysan hemen eren ve jakobsu yolluyoruz yedeğini de kazımcan yaparız oh mis.

Eren olmasaydı kalmasını isterdim ama hem Eren hem Jakops varken forma şansı bulamayacağından gitmesi kendisi için daha iyi olur. Yedek kulübesinde paslanmasına gerek yok. Bundesliga'da illa ki talipleri olur. Vaterland seni çağırıyor Köhn!

Galatasaray'dan şans bir kere elde edilir, ne kadar istekli olursan ol zamanında bu fırsatı iyi kullanman gerekirdi.

kimisi iyi oynar ama gene de bu çok sevdiği bu formayı giyemez. (Onyekuru gibi)

O yüzden eline geçen fırsatı son nefesine kadar iyi kullanman gerekir bu da sana bir hayat dersi. yeni kulübünde uygularsın

Galatasaray'dan şans bir kere elde edilir, ne kadar istekli olursan ol zamanında bu fırsatı iyi kullanman gerekirdi.

kimisi iyi oynar ama gene de bu çok sevdiği bu formayı giyemez. (Onyekuru gibi)

O yüzden eline geçen fırsatı son nefesine kadar iyi kullanman gerekir bu da sana bir hayat dersi. yeni kulübünde uygularsın
harika bir yorum. İfb maçında bizi aleme maskara eden o hatayı yaptı daha golüyle uefa aldırsa gözüme giremez.

Geri
Üst Alt