Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.861
- 66.898
- 5.003
Kusura bakma köhn ama sol bek ihtiyacımız şuan hiç yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi kanat alternatifi işte nebileyim onyekuru rolünde hızıı kullanacağımız bir oyuncu olarak olabilir ancak.Ne bileyim.Bedava gideceğine bir denemeli diye düşündüm.))Jelert ve frankowski den iyi olma ihtimalini göz önüne alaım.O da bizim kontratlı oyuncumuz.Güçlü kuvvetli.Bu gözler Berkanı bile bek olarak görmüşken .
İlk geldiği maçlarda adam takibi ve rakibi önden alması hoşuma gitmişti. Güçlü kuvvetli.Kanat olarak birşey diyemiyorum oda olabilir.Kalacak ise her yerde denenmeli.Kendisi kanat alternatifi işte nebileyim onyekuru rolünde hızıı kullanacağımız bir oyuncu olarak olabilir ancak.
Hiç iyi yönetemiyoruz bu isleri vallaha...satis, kiralama (ücretli, yoksa kendimiz ödeyerek kiraliyoruzda), çok kötü...Şu kiradan dönenler uğraştıracak belli…
Suan 4 sol bek var, kötü bir durum. Kazimcan belki Eyupspor yapar ama, Caner'de gitti ordan.Tamam köhn bu kararı aldıysan hemen eren ve jakobsu yolluyoruz yedeğini de kazımcan yaparız oh mis.
Ben hiç takip etmedim ama sanki Werder Bremende fena degildi. Niye almiyorlar be...Köhn için 5 milyonluk dahi teklif alınamıyor mu ?
okan hocamın muhteşem bek mevki planlamalarının sonucu yapacak bir şey yok. Kiraya giderler yine alan olmaz.Suan 4 sol bek var, kötü bir durum. Kazimcan belki Eyupspor yapar ama, Caner'de gitti ordan.
harika bir yorum. İfb maçında bizi aleme maskara eden o hatayı yaptı daha golüyle uefa aldırsa gözüme giremez.Galatasaray'dan şans bir kere elde edilir, ne kadar istekli olursan ol zamanında bu fırsatı iyi kullanman gerekirdi.
kimisi iyi oynar ama gene de bu çok sevdiği bu formayı giyemez. (Onyekuru gibi)
O yüzden eline geçen fırsatı son nefesine kadar iyi kullanman gerekir bu da sana bir hayat dersi. yeni kulübünde uygularsın
teşekkür ederim hocam umarım keramettin admin yorumu görür. yazarken baya iq kaybettim tekrar kaleme al deseler alamam.harika bir yorum. İfb maçında bizi aleme maskara eden o hatayı yaptı daha golüyle uefa aldırsa gözüme giremez.