Devre Arası Forvet Transfer Edilmeli mi ?

Terimi gönderince herşey düzelecek. 40 futbolcu geldi gitti daha sorunun topçu da olduğunu anlayamadılar

C Şıkkı: Olsada olur olmasada.

Önce sorun anlaşılmalı. Problem santraforlar mı? Yoksa başka bir şey mi? Yıllardır kim forvet oynasa performans alamıyoruz sorun başkaysa ki bence öyle yine boşa dökeriz paraları.

Takım Terim'in oyuncağı oldu cebinden verecekse parasını gelsin. Eldekilerle idare etsin artık takımı devraldığından beri geriletti çöp etti.

Kesinlikle yetmez.
Halil kalabilir, verdikleri mücadeleye saygı duyuyorum ama diagne ve mustafa gönderilip gomis gibi leblebici santrafor alınmalı mutlaka.
Bulduğumuz pozisyonlarin yarısını yazsak ligde cok farklı yerdeydik şu an.

EVET.

Sıkıldım artık bu kabız forvet üçlüsünden.

3 ü yeter derken üçünü topla bir forvet etmiyor biri sırtı dönük iyi oynuyor bitirici değil
biri topa iyi vuruyor adam küsmüş durumda etmi balıkmı tavukmu anlayamadık oynatılmıyor
biri zaten gamsız sahada ruh gibi dolanıyor top gelecekte gol atacak onu bende atarım

Gomisin tek bacağı bu üçüne bedeldir

Takım Terim'in oyuncağı oldu cebinden verecekse parasını gelsin. Eldekilerle idare etsin artık takımı devraldığından beri geriletti çöp etti.

Terim varken kimsenin alınmasını istemiyordum kadroyu çöp ettiği için. İş farklı bir boyuta geldi artık küme düşme hattındayız. 3-4 adet direk ilk 11 oynayacak oyuncu lazım. Borç morç kiralık nereden bulurlarsa bulsunlar iş çok ciddi.

Daha elzem transferler lazım öncelikle. Diri bir forveti besleyecek adam yok.
diri bir forvetimiz mi var
axNxNp39_700w_0.webp

Geri
Üst Alt