Üye Görüşü Devre Arası Pandev'in Yerine Biri Alınmalıdır

Fatih Ak

Parçalı Üye
Günü kurtarma adına alınan Pandev yaş ve form itibariyle olmuyor.

Opsiyon gözardı edilirse sadece 1 yıllık sözleşmesi var. Devre arasında sözleşmesi feshedilip yabancı bir forvet alınmalıdır. (Burak gereksizinin 5 yıllık sözleşmesi bulunuyor,yoksa başta onu yazmak gerek)

Yabancı forvet değerlendirmesi şimdiden yapılmalıdır.

Pandev oynayabildi mi ki adam 78de falan sokuyor oyuna

Ayrıca pandevden önce telles var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adam daha ne oynadı,toplamda 90 dakika oynadı 3 maçta.Önündeki adam burak zaten.Aldığı topların hepsini olumlu kullandı neredeyse.Bu adamı burakın yerine kullanmamız lazım.Fener medyasının dediği gibi buraka yardımcı olmamalı onun yerine oynamalı.O zaman çok verimli olacak.

Ayrıca burak gibi yeteneksizlere 2 senedir çok duygusal diye sabredip,pandevv gibi yetenekli adamları 2 maçta silmek nasıl bir kafa..

Yaşi 31 bir sorun görmüyorum. Form durumunu görmen içinde 2-3 maç 11 de oynamasi lazim. Bunu Pandev'i almadan düşünmeliydin. Devre arasi kim sana iyi forvetini verir.

cemal ve pandeve verilen parayla drogbayi rahat tutardik
o herif en azindan buraki da bir yere kadar tasiyordu
pandev anca iyi bir sistemde parlar onun disinda bir sey beklemiyorim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ayrıca burak gibi yeteneksizlere 2 senedir çok duygusal diye sabredip,pandevv gibi yetenekli adamları 2 maçta silmek nasıl bir kafa..

Burak'a sabretmiyorum ki. 5 yıllık kapı gibi sözleşmesi var.

8 yabancı arasında sözleşme feshi en uygun olan Pandev. Yarım yıllık sözleşmesi kalacak devre arasında

Devre arası çok geç olur yarıştan koparız o zamana kadar.

Hmm kabak Pandev'e patladı. Gidin bi hava alın arkadaşlarınızla gezin çünkü saçmalamada nirvana yaptınız.

Pandev mi yani sorunumuz.Dalga mı geçiyorsunuz ya daha kaç dakika oynadı adam.

tapatalk

Evet fes edilmesi lazım.Son 10 dakka oyunu girince 3 gol atması lazımdı.

Hmm kabak Pandev'e patladı. Gidin bi hava alın arkadaşlarınızla gezin çünkü saçmalamada nirvana yaptınız.

kabak onda patlamadı. bizim çok iyi bir yabancı santfora ihtiyacımız var. Yardımcı forvet de değil,gerçek bir forvete.
Bundan dolayı onun yerine transfer yapılmalı diyorum.

pandev ne oynadı ki gönderiyonuz yav

ne gördünüz adamda

hadi cemali deseniz neyse de,pandevin elestirecek birseyini görmedik henüz

pandev cemali transferi çok büyük yanlış eğer bunlara prandelli onay verdiyse durum daha da vahim italyadan çok iyi tanıdığı oyuncuları kullanamıyorsa söyleyecek söz yok yapılması gereken çok iyi bir forvet transferiydi ama yapmadık devre arasına kadar böyle gidersek ligten koparız zaten pandevin gidip gitmemesinin bir anlamı olmaz bir an önce bu takımı toplayacak bir teknik adama ihtiyaç var

devre arası kulübü batağa sokmaya hiç gerek yok mümkünse transfer falan yapılmasın bu sezon çöpe gitti

İyice kafayı kırdınız siz...Adamın ne oynadığını ne yaptığını gördün mü konuşuyorsunuz ya? geçmişte yaptıklarını ? kaç dakika oynadıda adamı istemiyorsunuz ? futbol aklı en yüksek oyunculardan biridir pandev takım içinde.... herkes futbol uleması olmuş yemin ederim... çok merak ediyorum böyle atıp tutan adamlar bir tane takım emanet edilse oyuncu ısıtmaktan haberleri var mıdır hey Allahım ya

Forvet bakılsın da şimdiden gönder demek nedir ya bu konuyu açanı not aldım. Takip edeceğim. :D

Geri
Üst Alt