Üye Görüşü Devre Arası Pandev'in Yerine Biri Alınmalıdır

Kimi alacağız sanki gönderip devre arasında.
Tazminat derdiyle uğraşacağımıza bekleyelim, sene sonu alırız bir tane.

Ayrıca açtığım başlık değiştirilmiştir.

Başlıkta"Pandev'in sözleşmesi feshedilip yerine YABANCI BİR SANTFOR ALINMALIDIR" yazmıştım.,

Şu haliyle başlık Pandev karşıtı görünüyor. Ben Pandev yetersiz,yerine komple bir santfor alınmalıdır diyorum.

Değiştirilen başlık konuyu tamamıyla farklı yerlere sürüklemiş.

Başlık uzundu artniyetsiz kısalttık, "devre arası Pandev'in yerine biri alınmalıdır" diye değiştirelim isterseniz.

lakin ben hala Pandev'in konuyla alakasını çözemedim, dün 10 dk da skor değiştiremedi diye mi bu tepki?

Pandev belliki Napoli'de bu yaz kadro dısı kalmıs ve bol bol tatil yapmıs. Dolayısıyla form tutması en az 1 ayı bulacak.

Tabi suc Pandev'in degil, Koskoca bir transfer döneminde son dakikaya kadar bekleyip, forvet ihtiyacını bitik bir oyuncu ile giderenlerin.

Başlık uzundu artniyetsiz kısalttık, "devre arası Pandev'in yerine biri alınmalıdır" diye değiştirelim isterseniz.

lakin ben hala Pandev'in konuyla alakasını çözemedim, dün 10 dk da skor değiştiremedi diye mi bu tepki?

Siz de maşallah nasıl bir kısaltma yapmışsınız :) Fesh edilmelidirler falan yanlış anlaşılıyor böyle takdir arkadaşındır elbette ama değiştirilmesi yerinde olur bence

Mesele 10 dakika oyunu değil,Pandev yardımcı forvet olan bir oyuncu. Bizim sorun komple forvet olarak gördüğümüz tek forvet olan Burak. Burak'ı direk kesip oynatmak için komple bir yabancı forvete ihtiyacımız var. Sorun bu,yanlış transfer olduğunu düşünüyorum Pandev'in.

dediğiniz gibi "devre arası Pandev'in yerine biri alınmalıdır" daha uygun olur admin kardeşim.

Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Başlığı düzelttik, (Ps: Bence hala konunun Pandev 'le ilgisi yok :))

pandevin tipini sevmedi konuyu acan arkadas yada belkide ön görüslü, falci, ileriyi göre biliyor.

Sorun'un ne olduğunu belirttim :) Yanlış transfer olduğunu ve komple bir santfora ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Pandev'i gönderecegine Telles'i sat veya kirala. Hücumdan hiçbir yabanciyi göndermem.

Son düzenleme:
Kim ne derse desin, Drogba'dan sonra Pandev. BMW'den inip Opel'e binmektir, onu geçtim.. teknik heyet Burak'in Drogba rolünü alacagini zannediyor. Gomis'i almaliydik.

Daha doğru düzgün maça çıkmamış bir adamı neye göre gömüüyorsunuz,falcı-Kahin falan mısınız ?

Geri
Üst Alt