GSC Anket Devre Arası Transfer Dönemini Nasıl Degerlendiriyorsunuz ?

Devre Arası Transfer Dönemini Nasıl Degerlendiriyorsunuz ?

• 8-10

• 5-7

• 2-4

• 0-1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bunların üzerine Tecrübeli,dikine gidebilen bi 6 no alsaydık 10/10diyebilirdim.

CL listesine yazılmayacak, 1-2 yerli transfer daha yapabiliriz aslında.
Arda Okan
Ümit Akdağ
Deniz Gül üçlüsünden en az biri bu dönem çözülürse iyi olurdu.
Yıl sonunda da Çalhanoğlu'nu ucuza kapatmak lazım.

Fiyat performans açısından gayet iyi dönem. 10 milyon euro harcamışız sadece. Yedekten kim girecek derdimiz olmaz artık. Lang 11 oyuncusu olur. Nhaga şans verirsen potansiyeli var. Ligin ilk yarısı kadrosuna göre güçlendik net şekilde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 verdim kotunun icindne iyi ihtimaller cikar ŞANSA diye ama dusundukce kafamda eksiliyor puan

juventus'u elemek için değil bir an önce lige dönelim diye yapılmış transferler. takımı gençleştirme desek nhaga, can armando dışında kiralıkları saymıyorum. sara'ya 20 verdik diye etmediğimiz laf kalmadı henüz ne olduğu belli olmayan asprilla'ya 20 vermek mantıklı değil ama mantık olmadığı için çokta önemli değil.

Beyanatlar ve icraatları kıyaslayıp, memnuniyetle 0 verdim

Transfer döneminin başladığı ilk gün 10 numara imza atmalıydı.Bekledik,bekledik ve bekledik.Ve hala beklemeye devam .umarım çok pişman olmayız.Tek temenni bu.Diğer oyuncular hepsi zamanla demlenecek.

Paramız yok ki, kimi alacaktık?
Çok güzel bir orta saha transferi yaptık. Genç, dinamik, topla çıkabilen, top kapabilen, gelişime de açık gibi gözüküyor.

İletisim beceriksizliğini saymazsak bence başarılı geçmiştir. Dönem ortasında yüksek bonservisli alımlar yapılması pozitif geri dönüşü çok kısıtlı olan bir transfer aktivitesi oluyor. Yaz aylarında çok daha uygun maliyetlerle transfer yapabileceğiz. Bir kere kontenjan bakımından sıkıntı yazmayacağız. Tabi herkes Juventus maçından dem vuruyor. Arkadaşlar alınacak orta sahanın Juventus türünü geçme garantisi saglamayacafi muhakkaktır. Ligin 2. Yarısında fiksturun kupa maçları ve 2 Juventus maçı hariç haftada teke düşeceğini de tahmin edebiliriz. Öyleyse 2 maç için büyük yatırıma gerek olmadığına karar verdiyse başkan buna saygı duymak gerekir. Nakit akışını biz yonetmiyoruz sonuçta.

Fenerbahçe'nin daha iyi transfer dönemi geçirdiğini iddia edenler de olabilir. Öncelikle adam gibi forvet indiremezlerse gün içinde buna kesinlikle katılmıyorum. İndirirlerse daha başarılı olduklarını söyleyebilirim. Ama bu bizim hamlelerimizi başarısız yapmaz.

Bu noktada yerilecek 2 konu var.

- dönem başında biz kiralık oyuncu bakıyoruz, maliyetler önemli denmesi lazımdı. Kulüp iletişimi olan hocadan kavukcuya ve Dursun başkana kadar bu noktada hatalıdır.

- okan hocaya guvenimizin karşılık bulması lazım. Eğer hoca 6 numara transferinin rakibin genduzi ve Kanye indirdiği yerde üstesinden gelinebilecek bir konu olduğunu düşünüyorsa fener maçında bunu bize kanitlamalidir. Eğer o maçta orta sahada pasif kaldık bu nedenle istediğimiz oyunu oynamayadik lafını herhangi bir sorumlu kişiden duyarsak verilecek hesaplar olur ve olmalıdır.

Fener umarım forvet alamaz ama bence Arabistan’dan birini kesin getirecekler
Ronaldo bile olabilir

Fener umarım forvet alamaz ama bence Arabistan’dan birini kesin getirecekler
Ronaldo bile olabilir
bir yabancı göndermeleri lazım. fred gitmiyor. hocaları dün maçtan sonra açıkladı. ha 12 saat daha var, bir şeyler değişir onu bilemem tabi.

Nhaga'ya bağlı. Nhaga iyi çıkarsa 8-9, kötü çıkarsa 5-6.

Esas sorulması gereken dursun ve çetesi para haricayacaz elit ortasaha alacaz derken noldu da birden yan çizdiler, telefonmu geldi tepelerden

Geri
Üst Alt