- 17 Eylül 2018
- 20.965
- 23.799
- 1.983
S acha Boey
A rmando Güner
R enato Nhaga
A sprilla
N oa Lang
A rmando Güner
R enato Nhaga
A sprilla
N oa Lang
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence ligin içinden geçer adamKeşke getirseler. Ronaldoya saygisuzlik gibi olacak ama O zaman kesin şampiyonuz derim.
Şimdiye kadar mesaiye karşı Ronaldo'yu tuttum. Ama gelirse Penaldo'luktan başka bir şey yapabileceğini sanmıyorum.Bence ligin içinden geçer adam
Casa Pia diye ismi cismi bilinmeyen bir takımdan tspor seviyesi bir velet transferi 4/10
Granada'nın rotasyon oyuncusu hemşericilikle getirildi(davinson) 3/10
Napoli'den rica minnet getirilen kanat oyuncusu(onu da sakatlandı diye erken verdiler normalde 2 maç daha kullanacaklardı) 6/10
almanyadan değişik isimli bir gurbo ?/10
GS ye dön diyen taraftara NO çeken bir animeci bayern kroniği (Singo dönmüş, sallai var, sakat sağ bek alınıyor) 5/10. Yazıklar Olsun böyle transferi dönemine...
Valla ben ikna oldum, açıklamalar baya altı dolu gözüküyor. Yazıklar olsun böyle transferlere.Okan MASON tarafından şahsıma paylaşılması için gönderilmiş bir posttur. Fikirler ona aittir.
Lang gibi kanadı 30dan aşağı alamayız. İlk izlenimlerimden bizde tutacağını düşünüyorum. Sene sonu barışı 20-25e okutursak alırızAldığımız tek isim var şahsen, Renato. Diğerleri ile yazın devam etmeyiz gibi, tek Lang belirsiz, onu da 30m opsiyonla alacağımız pek müşkül.
Şahsen sevinirim, en azından yaza kadar izleyelim bakalım. Dursun Özbek yönetimine güvenemiyorum kalkıp yine kiralık vs derlerse yazın her şey boşa çıkar yawLang gibi kanadı 30dan aşağı alamayız. İlk izlenimlerimden bizde tutacağını düşünüyorum. Sene sonu barışı 20-25e okutursak alırız
Dünya kupası sezonu yazın nah kiralık iyi adam alır. He alır kupadan sonra ama duran gibi tipler olur hepŞahsen sevinirim, en azından yaza kadar izleyelim bakalım. Dursun Özbek yönetimine güvenemiyorum kalkıp yine kiralık vs derlerse yazın her şey boşa çıkar yaw
@Mehmet Mehmetoglu mahmut haklı gibi, hesabın kitabın iyi diye bilirdik ama, noldu sana böyle memedim kuzenim sayısal beynim4-6 ve 5-7 şıklarında bir tuhaflık yok mu hocam

Harika bir ozet olmus. Simdi Singo hem 6 hem de stoper icin joker mi olacak? Yoksa Sallai mi 6 oynayacak?+
Hücum çeşitliliği arttırıldı.
Yedek kulübesi bariz güçlendi.
Gençlik aşısı yapıldı.
Tüm bu operasyon için sadece toplam 9 m euro taahhüt altında girildi.
Maaşlar düşük tutuldu.
-
6 numara mevki için net bir oyuncu alınmadı.
Stoper mevki için alternatif bir oyuncu alınmadı.
Özellikle 6 numara transferi için, iletişim kötü yönetildi. (Verilen sözler, parasına bakmayacağız, 28'inden sonra alacağız, elit oyuncu bakıyoruz vb gibi).
Sonuç:
6/10 diyorum.
Açıklamalara biraz daha dikkat edilseydi, 7/10 derdim.
5-7 şıkkını işaretledim.
Duzelttim@Mehmet Mehmetoglu mahmut haklı gibi, hesabın kitabın iyi diye bilirdik ama, noldu sana böyle memedim kuzenim sayısal beynim
![]()