GSC Anket Devre Arası Transfer Dönemini Nasıl Degerlendiriyorsunuz ?

Devre Arası Transfer Dönemini Nasıl Degerlendiriyorsunuz ?

• 8-10

• 5-7

• 2-4

• 0-1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kötünün iyisi oldu

Can armando, nhaga ve asprilla gibi gençler sezon başında lazımdı gittik en kaotik ortama getirdik ama ben güveniyorum bunlara

Lang için denecek bir şey yok saf kalite, küçümsenmesi komik

Boeyin transferine sevindim umarım eski haline döner bizde

6 no alınmaması hainliktir

Tecrübeli ortasaha alınabilirdi. 1 tane son gün transferi de gereksiz. 4-6 diyorum.
Lig için yeterli kadro zaten ben avrupada ilerlemek isterim

Casa Pia diye ismi cismi bilinmeyen bir takımdan tspor seviyesi bir velet transferi 4/10
Granada'nın rotasyon oyuncusu hemşericilikle getirildi(davinson) 3/10
Napoli'den rica minnet getirilen kanat oyuncusu(onu da sakatlandı diye erken verdiler normalde 2 maç daha kullanacaklardı) 6/10
almanyadan değişik isimli bir gurbo ?/10
GS ye dön diyen taraftara NO çeken bir animeci bayern kroniği (Singo dönmüş, sallai var, sakat sağ bek alınıyor) 5/10. Yazıklar Olsun böyle transferi dönemine...

Okan MASON tarafından şahsıma paylaşılması için gönderilmiş bir posttur. Fikirler ona aittir.

Aldığımız tek isim var şahsen, Renato. Diğerleri ile yazın devam etmeyiz gibi, tek Lang belirsiz, onu da 30m opsiyonla alacağımız pek müşkül.

Okan MASON tarafından şahsıma paylaşılması için gönderilmiş bir posttur. Fikirler ona aittir.
Valla ben ikna oldum, açıklamalar baya altı dolu gözüküyor. Yazıklar olsun böyle transferlere.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lang gibi kanadı 30dan aşağı alamayız. İlk izlenimlerimden bizde tutacağını düşünüyorum. Sene sonu barışı 20-25e okutursak alırız
Şahsen sevinirim, en azından yaza kadar izleyelim bakalım. Dursun Özbek yönetimine güvenemiyorum kalkıp yine kiralık vs derlerse yazın her şey boşa çıkar yaw

4-6 ve 5-7 şıklarında bir tuhaflık yok mu hocam
@Mehmet Mehmetoglu mahmut haklı gibi, hesabın kitabın iyi diye bilirdik ama, noldu sana böyle memedim kuzenim sayısal beynim 👀😍

Calculating Oh No GIF by MOODMAN

Hocamızın bir daha bu takımın sağ beki yok lafını duymaması için insanlık tarihinin en büyük sağ bek rotasyonunu kurduk.

İşte öyle bir dönem :asd:

+
Hücum çeşitliliği arttırıldı.
Yedek kulübesi bariz güçlendi.
Gençlik aşısı yapıldı.
Tüm bu operasyon için sadece toplam 9 m euro taahhüt altında girildi.
Maaşlar düşük tutuldu.

-
6 numara mevki için net bir oyuncu alınmadı.
Stoper mevki için alternatif bir oyuncu alınmadı.
Özellikle 6 numara transferi için, iletişim kötü yönetildi. (Verilen sözler, parasına bakmayacağız, 28'inden sonra alacağız, elit oyuncu bakıyoruz vb gibi).

Sonuç:

6/10 diyorum.

Açıklamalara biraz daha dikkat edilseydi, 7/10 derdim.

5-7 şıkkını işaretledim.
Harika bir ozet olmus. Simdi Singo hem 6 hem de stoper icin joker mi olacak? Yoksa Sallai mi 6 oynayacak?

Yönetim ve hoca beklentiyi en başından bu kadar yükseltmeniş olsaydı değerlendirmeler başka olurdu.

Taraftar ne derse haklıdır.

Rotasyon, kulübe derinliği harici level atlamadı takım. Bir tek Boey, o da sağlam mı degil mi, ne kadar level atlatır orası muaamma.

O kadar para harcadık, 10 numaramız hâlâ yok, sağlam bir 6'mız hâlâ yok. Yine eksiğiz, yine eksiğiz, ki kaliteli 10 numaraların ne kadar fark yarattığı malum. O da bizde yok.

Geri
Üst Alt