Devre Arası Transfer Politikamız

Burak Keskin

10 Numara!
Devre arasında bizim için epey yüklü bir transfer harcaması yaptık.18 milyon euro.Peki yeni transferlerden takıma katkı sağlayan kim var?Sadece Telles.Fiyat performans olarak baktığımızda Veysel'i de mantıklı bir hamle olarak görebiliriz.

Şimdi diyeceksiniz ki geleceğe yatırım yaptık.Sezon ortasında gelen bir teknik direktör; her maç için farklı diziliş deniyor, liderin 8 puan arkasında ve devre arası transfer dönemi. Bu koşullarda bu gençlik hamlesi ne kadar mantıklı?

Telles ve Veysel 8 m euro.Yani 10 m euro boş yere harcandı.Dün 5 yabancı ile sahadaydık.Sneijder'i kanata mahkum ettik.Şu 10 m euro'yu doğru düzgün bir kanat için harcasaydık eminim bugün daha farklı yerlerde olurduk.

Geçen sene bize şampiyonluğu aldıran devre arası transfer hamlelerimiz, bu sene şampiyonluğu kaybettirdi.

Telles, Koray her türlü iyi transferler.

Veysel'in de seviyesi çok üst düzey olmasa da götürür.

Hajrovic'ten hala ümitliyim, sürekli zaman alabilseydi farklı olurdu.

Ontivero için erken, Umut da şu an yeterli değil.

Salih ve Burdisso gereksiz transferler oldu.

Telles, Koray her türlü iyi transferler.

Veysel'in de seviyesi çok üst düzey olmasa da götürür.

Hajrovic'ten hala ümitliyim, sürekli zaman alabilseydi farklı olurdu.

Ontivero için erken, Umut da şu an yeterli değil.

Salih ve Burdisso gereksiz transferler oldu.

Mesele iyi olup olmaması değil ki takıma şu an bir katkıları olmaması.Hayroviç diyorsun bu adamın kanat olmadığı aşikar.Teknik ve zekası sayesinde oos olur.Teknik ve zeka kanat için yetseydi zaten elimizde bu meziyetleri fazlası ile taşıyan Riera vardı.

Bu gençlik hamlesinin zamansız olduğu aşikar.Telles, Veysel ile birlikte 24-25 yaşların da 10 m euro'ya takıma direkt katkı verecek bir kanat alsaydık çok daha karlı olurdu.

Koray'a gelirsek kesinlikle iyi transfer de, madem 2. yarı oynatmayacaksın yeterli düzeyde değil.O zaman sene sonuna bırak ne acalesi var.

Telles ve Veysel disinda bombos bir transfer dönemi gecirdik. O paraya bir tane düzgün kanat transfer edilseydi süper olurdu.

Seneye ne yapariz bilmiyorum ama 5 tane cok saglam transfer gerekli. Ömer Toprak ve Gökhan Inler kesinlikle alinmali.

Yabanci sag bek ve forveti söylememe bile gerek yok herhalde. Kanat oyuncusu da gerekli.

Muslera

XXX Semih XXX Telles

Melo XXX

XXX Sneijder Bruma

XXX

İstese kullanırdı. Umut Gündoğan maçına göre süre alabilirdi. İzet de aynı şekilde. Türkiye liginden bahsediyoruz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasında stratejisi doğruydu ama isimler çok doğru değildi

berbat bir transfer dönemiydi...dnyanın parasını harcadı ays yine birde taktik deha ile imzaladığımız tazminatı bol sözleşme var...çöp doldurdular takıma büyüksün ays

Cop oyuncularin barindigi bir kadro'ya Salih, Hajrovic gibi eklemelerin yapildigi bir transfer donemi oldu

Sezon bitti devre arasında kaldiniz halen mantikli bir transfer politikamiz vardi genel itibariyle de beğenildi, yahu adamlar deplasmanda motive olamiyor sikinti orda

Asıl soru şu olmalı aynı transferleri Terim yapsa eleştiri seviyeleri ne kadar ilerilerde olurdu ?

Salih ve Burdisso dışında iyi bir transfer dönemi geçirdik.Yerli havuzunu genişlettik.

Burdisso: Çöp

Telles: Çok iyi

Hajrovic: Çöp

Koray: Gelecekte belki iyi olur.

Oğuzhan Kayar: Bu kim bilmiyorum.

Salih: Çöp

Veysel: Yabancı sınırı olduğu için rotasyon anlamında iyi

Umut: Pek ümidim yok açıkçası.

Ontivero: Yabancı sınırı olduğu için manasız transfer, kiraya gitmeliydi hemen. Belki bir kaç sene sonra iyi olur.

Özetlersek 1 tane ilk 11 oyuncusu aldık, gerisi muamma.

Burdisso: Çöp

Telles: Çok iyi

Hajrovic: Çöp

Koray: Gelecekte belki iyi olur.

Oğuzhan Kayar: Bu kim bilmiyorum.

Salih: Çöp

Veysel: Yabancı sınırı olduğu için rotasyon anlamında iyi

Umut: Pek ümidim yok açıkçası.

Ontivero: Yabancı sınırı olduğu için manasız transfer, kiraya gitmeliydi hemen. Belki bir kaç sene sonra iyi olur.

Özetlersek 1 tane ilk 11 oyuncusu aldık, gerisi muamma.

Bunlara yatırım diyen var. Değil arkadaş. Yatırımlık 2 adam var hadi zorladım 3 olsun. Kötü oyuncular geri kalanı. Çok çok kalibre altı. Yatırımlık adam heleki bu fiyatlara olmaz.

Devre arası 2 isabetli transfer bile büyük başarıdır her açığını kapatamasın zaten

Esas sorun sene başı paratorun yaptığı transferler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O tarz oyunculari kulüplerinden ayirmak kolay değil devre arasında ama orasi da var.

N5

Ben çok büyük eleştiri getirmiyorum devre arası transferlerine ama bugünden bakınca keşke Telles, Veysel, Koray ve geri kalan paraya yine Breizlya'dan Telles'in sol bekte yaptığı etkiyi sağ kanatta yapabilecek birini alsaymışız. Büyük liglerden dediğin gibi alamazdık ama Brezilya, Rusya gibi liglerden belki alabilirdik.

telles hariç çöp transferler.yönetim çıkıp hesap vermelidir bu transferleri kim yaptırdı? 25 milyon euro terim dönemi 10 milyon euro mancini dönemi giden paraya yazık!!!

Geri
Üst Alt