Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?
Ünal Aysal'ın daha en başında koyduğu hedef: 3 senelik dönemimiz de ikinci Avrupa zaferi". Buradan yola çıkarak Avrupa'da olmadığımız bir sezon'da yapılan flaş transfer'den sonra şahsen benim gelecek sezon için iştahım kabarıyor. Takımın eksik bölgeleri anlatmaya gerek yok, zaten hepimizin mağlumu. Benim nacizane fikrim defansa Kolo Toure gibi, Souleymane Diawara gibi, Cristian Chivu gibi alınabirliği olan kendini kanıtlamış tecrübeli bir isim taviye edilmeli. Defanstaki bu kriter takımın Avrupa'da başarısı için olmazsa olmazı bana göre.
Ayrıca kanatlarda ciddi eksikler var. Bu sol kanatla Avrupa'da emeklemek bile hayal olur. Gerek defansta gerek hücumda. O bölgeye genç, seri, dinamik ve hızlı takviyeler lazım. Lyon'da Bastos ve Cissokho gibi solbek oynayabilen iki kaliteli oyuncu var. Eskisi gibi yüksek hedefleride kalmadı. Ederini verirsek Cissokho'yu alabiliriz. Faal oynayan en iyi solbek bu adam bence.
Son olarak bir santrafor transfer edileceğini artık hepimiz biliyoruz. Roberto Soldado, Moussa Sow gibi çok kaliteli santraforlar var piyasada. Umarım sırf isimli diye gidip kariyerinin son senelerini geçiren bir oyuncuyu transfer etmezler. Gelecek santraforun ya canavar gibi olması yada bulduğunu atması şart.
Elde edilecek şampiyonluk gelirleri, stad gelirleri, reklam gelirleri ve en önemliside kaldığımız takdirde Champions League gelirleri derken, astronomik transferlere hazır olalım derim.