Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Ozan İpek son Gençlerbirliği maçında çok iyi oynadı, bayağı beğendim ben. Eğer eski formunu yakalarsa, devre arası alınmalı bana göre.

Halamın bıyıkları olsa muhabbeti yapacağım ama transferden çok; geçen 1-2 sezonun kadrosundan bazı oyuncuları takımda tutsaydık,

Şöyle bir takımla Avrupa Kupaları - Türkiye Ligi maçlarına çıksaydık, fena mı olurdu be;

241088_Galatasaray_SK.jpg

Kemal Tokak.Başka transfer istemez.Bir de Melo'nun bonservisi.Bir de Servet'in satışı..

Biraz klasik olacak ama Hamit bizim icin ilac olur.

Keita gelse mükemmel olacak.En azından şu sağ tarafa direk oynayacak bir oyuncu şart.

Ninis.

21 yaşında, çok yetenekli ve sözleşmesi sezon sonu sona eren bir 'yıldız'ı almayalım da kimi alalım.

Elde edilecek şampiyonluk gelirleri, stad gelirleri, reklam gelirleri ve en önemliside kaldığımız takdirde Champions League gelirleri ile sezon sonu astronomik transferler yaparız gibime geliyor. Ama herseyden evvel devre arasında kaliteli yerlilere yönelmeliyiz. Zira hic bir akıllı kulüp devre arası transfer döneminde iyi bir oyuncusunu ederine vermez. Sonra yine Diarraları, Bigliaları, Handanovicleri, Romeroları isteyip Zapatalara, Yektalara falan kalırız ve bilindiik kisiler yine hocayı asma politiklarına baslarlar.

Yerli iskeletini kurduk mu sezon sonunda yabancı oyuncu transfer cok daha kolaylasır ve hurra transfer yerine nokta transferler yapılır.

Stopere Aykut Demir veya Serdar Aziz'den biri,

Orta sahaya Alper Potuk veya Hamit'ten biri,

Bir'de devre arasında mutlaka bir santrafor transfer edeceklerinden bahsediyolar sürekli. Umarım son 1-2 senesini geciren bir oyuncu yerine Fener'in Emenike ve Bienvenu transferlerini örnek alırlar, ama potansiyel olarak cok daha üst düzeyini transfer ederler. Keske Moussa Sow diyorum.

------------Muslera--------------

Eboue---Serdar---Semih---Ujfalusi

---Alper------Melo------Selcuk---

--------Engin-------Sercan-------

--------------Baros--------------

Bindirmeci bekler, forvetin arkasında oyunu yönlendiren ve kanatlara deplase olan hücumcular, ne yaptıgını bilen saglam bir defans tandemi falan derken 2000 kadrosunun bir kac basamak alt versiyonu. Bunu devre arasında becerebilirsek bizden daha kralı yok.

Ofansif bir orta saha ve sağlam bir forvet.

Alper Potuk

Aykut Demir

Murat Ceylan

Bir de sağlam forvet

Emrah Bassan.

-----------------------------Muslera------------------------------

-----------------Semih------Ujfalusi---------Hakan----------------

----------------------------Melo----------------------------------

Eboue------------Alper------------------Selcuk----------------Zuniga

-----------Sercan-------------------------------Podolski------------

Elde edilecek şampiyonluk gelirleri, stad gelirleri, reklam gelirleri ve en önemliside kaldığımız takdirde Champions League gelirleri ile sezon sonu astronomik transferler yaparız gibime geliyor. Ama herseyden evvel devre arasında kaliteli yerlilere yönelmeliyiz. Zira hic bir akıllı kulüp devre arası transfer döneminde iyi bir oyuncusunu ederine vermez. Sonra yine Diarraları, Bigliaları, Handanovicleri, Romeroları isteyip Zapatalara, Yektalara falan kalırız ve bilindiik kisiler yine hocayı asma politiklarına baslarlar.

Yerli iskeletini kurduk mu sezon sonunda yabancı oyuncu transfer cok daha kolaylasır ve hurra transfer yerine nokta transferler yapılır.

Stopere Aykut Demir veya Serdar Aziz'den biri,

Orta sahaya Alper Potuk veya Hamit'ten biri,

Bir'de devre arasında mutlaka bir santrafor transfer edeceklerinden bahsediyolar sürekli. Umarım son 1-2 senesini geciren bir oyuncu yerine Fener'in Emenike ve Bienvenu transferlerini örnek alırlar, ama potansiyel olarak cok daha üst düzeyini transfer ederler. Keske Moussa Sow diyorum.

------------Muslera--------------

Eboue---Serdar---Semih---Ujfalusi

---Alper------Melo------Selcuk---

--------Engin-------Sercan-------

--------------Baros--------------

Bindirmeci bekler, forvetin arkasında oyunu yönlendiren ve kanatlara deplase olan hücumcular, ne yaptıgını bilen saglam bir defans tandemi falan derken 2000 kadrosunun bir kac basamak alt versiyonu. Bunu devre arasında becerebilirsek bizden daha kralı yok.

Hariç katılıyorum.

Milletin hayal gücü ne kadar yüksek :)) ... Devre arasi 1 veya 2 'SAGLAM' transferle sampiyonluk uzak degil ...

Burada bir çok kere yazdım devre arasını bekleyin diye arkadaşlar... Buda sayın Başkanın kendi demeci....

TERİM İSTESİN YETER LİMİT YOK’

Aysal, gelecekle ilgili de oldukça ilginç bir iddiada bulundu: “Siz bizi asıl yılbaşından sonra görün. Bakın nasıl bir takım ortaya çıkacak. Çok yeni bir takımız. Biz kulüp olarak göreve geldikten sonra çok yoğun çalışıyoruz. Kulübümüzü ağır bakıma aldık. Yönetim olarak ve şahsen ben her zaman Fatih Terim’in arkasındaydık. Siz zaman zaman çıkan olaylara aldırmayın. Bu destek hep sürecek. Eğer eksiği varsa mutlaka bu eksik giderilecek. Sayı önemli değil. Limit yok. Kaç oyuncu isterse alacağız. Ve yılbaşından itibaren Galatasaray’ı göreceksiniz.”

https://www.ajansspor.com/futbol/su..._alsa_fbahce_men_edilmezdi.html?ref=son3haber

ümitle bekliyoruz.

Burada bir çok kere yazdım devre arasını bekleyin diye arkadaşlar... Buda sayın Başkanın kendi demeci....

Aysal, gelecekle ilgili de oldukça ilginç bir iddiada bulundu: “Siz bizi asıl yılbaşından sonra görün. Bakın nasıl bir takım ortaya çıkacak. Çok yeni bir takımız. Biz kulüp olarak göreve geldikten sonra çok yoğun çalışıyoruz. Kulübümüzü ağır bakıma aldık. Yönetim olarak ve şahsen ben her zaman Fatih Terim’in arkasındaydık. Siz zaman zaman çıkan olaylara aldırmayın. Bu destek hep sürecek. Eğer eksiği varsa mutlaka bu eksik giderilecek. Sayı önemli değil. Limit yok. Kaç oyuncu isterse alacağız. Ve yılbaşından itibaren Galatasaray’ı göreceksiniz.”

"TFF kupayı alsa F.Bahçe men edilmezdi" - Futbol - Ajansspor.com

Fatih Terim'in Telegol'de bir açıklaması vardı ayrıca, Play-off sistemi, devre arası transferini çok önemli hale getirdi diye.

İleride pozisyon yaratıcılığımızı çözecek bir oyuncu şart acil olarak.

Bunun dışında defansa bir Türk ve illa ki Gökhan Töre'yi istiyorum. Riera ve Töre çok iyi olur, net olarak hep bu oynar, öbürü keser diyemez, rekabete girerler, Töre yerli olmasından ve gençliğinden alır. Uzun vadeli fayda sağlarız.

"TFF kupayı alsa F.Bahçe men edilmezdi" - Futbol - Ajansspor.com

Bu laflar artık bana inandırıcı gelmiyor.Haziran'da bunlardan daha iddialı laflar etmişti başkanımız ama kelepir transfer peşinde koşmaktan başka bir şey yapmadık.Hatta ben Mete'nin dediğine de katılmıyorum.Şampiyon olup doğrudan ŞL'ye gitsek bile asla yüksek paralı transfer yapamaz bu adamlar.Çünkü az para verip birkaç tane orta seviye oyuncu almayı çok para verip 1 tane sağlam bir adam almaktan daha iyi görüyorlar.Zaten bu görüşte oldukları müddetçe de asla sürekli bir başarı gelmeyecek.Ne zamanki bu kafayı değiştirip büyük kulüp olduğumuzu hatırlayıp buna göre transfer yapmaya başlarız o zaman işte Avrupa'da tekrardan başarılı olabiliriz.Ama bu kafayla imkansız.

Bu laflar artık bana inandırıcı gelmiyor.Haziran'da bunlardan daha iddialı laflar etmişti başkanımız ama kelepir transfer peşinde koşmaktan başka bir şey yapmadık.Hatta ben Mete'nin dediğine de katılmıyorum.Şampiyon olup doğrudan ŞL'ye gitsek bile asla yüksek paralı transfer yapamaz bu adamlar.Çünkü az para verip birkaç tane orta seviye oyuncu almayı çok para verip 1 tane sağlam bir adam almaktan daha iyi görüyorlar.Zaten bu görüşte oldukları müddetçe de asla sürekli bir başarı gelmeyecek.Ne zamanki bu kafayı değiştirip büyük kulüp olduğumuzu hatırlayıp buna göre transfer yapmaya başlarız o zaman işte Avrupa'da tekrardan başarılı olabiliriz.Ama bu kafayla imkansız.

İnan sen yinede....

Geri
Üst Alt