Osman Işık
Tecrübeli Üye
- 22 Ekim 2010
- 6.265
- 1
- 1.023
Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?
Devre arasi degil ama sezon sonu - Burak Yilmaz
Devre arasi degil ama sezon sonu - Burak Yilmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tr liginden alinmasi gerekenler:
sol bek: hasan ali kaldirim (alternatifler: hayrettin yerlikaya, gökhan süzen, wederson)
sag bek: abdurrahman dereli
orta saha: alper potuk
sag acik: musa aydin
forvet: necati ates ve/veya cenk tosun
yurt disindan
1 max. 2 adindan söz ettirecek transferler. balotelli zorlanmali. gerekirse kiralik!
arena'yi dolduracak ve takim ile taraftari costuracak isim(ler) kazandirmamiz lazim bu takima! keita da olabilir!

Devre arasi degil ama sezon sonu - Burak Yilmaz![]()
Hayrettin, Abdurrahman ve Musa mı?![]()
Çok bilmiş gibi konuşmak istemem ama Burak'ın İstanbul'a tekrar dönmek isteyeceğini pek zannetmiyorum. Trabzonspor'dan sonraki durağı Avrupa olur bana göre.
Mervan Çelik kesinlikle denenmeli.
Keita-Drogba...
Şuanda etkin olarak kullanamadığımız eboue'nin de katkısı artacaktır...
2 futbolcu alırsın 3 futbolcu kazanırsın..
h. ali kaldirim ve serdar aziz'i parayi basip almalyiz. ikisi icin kafa dan 10-15m euro hesaplamak lazim.
alper potuk'u da alalim, orta saha icin alternatif olur ve simdiden alisir takima. mevki ve mentalite olarak yekta dan daha iyi uyuyor takima. onun icin de 3-5m euro koy.
bir yabanci forvet (örn. wagner love, drogba) ve bir de sag acik almak lazim.
ciddi sekilde yabanci kontenjanina takiliyoruz beyler: muslera, ujfa, melo, forvet ve alternatifsizlik den riera sol taraf da oynayacak. = 5 yabanci. bu durumda ya eboue, ya da sag acik da bir yabanci oynayacak.
Serdar Aziz - Hasan Ali Kaldirim - Darren Bent - Carlos Tevez
Bu kadro bizi acik ara sampiyon yapar.. 2, yari rahat.. 17 macin 14-15 ini aliriz..
Merakediyorum Webo'yu biz alsaydık sezon başı taraftarın tepkisi ne olurdu...