Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.638
- 21.505
- 1.848
Estetiksiz de güzelmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin banını kaldıranın ben… gelir gelmez negatife başladıno kadar parası olan biriyle bende sevgili olurum
devrim'in yüzde 1 sevme ihtimali dahi yok
hem ismi devrim olandan ülkeye ne fayda geldi?
görürüm sizi ben 1 yılaSenin banını kaldıranın ben… gelir gelmez negatife başladın
raporlarsan arkadasa islem yapalımgörürüm sizi ben 1 yıla![]()
lüzum yokraporlarsan arkadasa islem yapalım
kamu davası acılırsa bilemem admınler tarafındanlüzum yok
hor görmeyin garibi kalbi yaralı
Beni hiç tanımamış olman beni derinden üzmüştürkamu davası acılırsa bilemem admınler tarafından
senin banını kaldıranın ben..Beni hiç tanımamış olman beni derinden üzmüştür
Küfür ettiğim ne malum? Zira feramuz benim yakın dostumdur, aramıza dönmesine sevindiğimi kendisi de bilmektedir! Soralım @Feramuz Kayalarsenin banını kaldıranın ben..
yazarak bi yöneticiye küfretmıssın dostum
@Süper Moderatör ler hakkında islem yapmaz umarım
zira 3 gunluk banı kendi kendine acılmıs
iyi forumlar!!
Küfür ettiğim ne malum? Zira feramuz benim yakın dostumdur, aramıza dönmesine sevindiğimi kendisi de bilmektedir! Soralım @Feramuz Kayalar

ben serhan'dan şikayetçi değilimKüfür ettiğim ne malum? Zira feramuz benim yakın dostumdur, aramıza dönmesine sevindiğimi kendisi de bilmektedir! Soralım @Feramuz Kayalar
Yakın olup olmaman hakaret ettiğin gerçeğini saklamaz. Forum ortamındasın, yarın bir gün emsal teşkil edecek haraketlerden uzak durmak gerekir.Küfür ettiğim ne malum? Zira feramuz benim yakın dostumdur, aramıza dönmesine sevindiğimi kendisi de bilmektedir! Soralım @Feramuz Kayalar
Haklısın ağzıkaram ortaya bi laf attım deyim olarak denir ya bunu bunu yapanın ben …. diye. Güzel uyarından dolayı özür diliyor tekrarının yaşanmayacağına dair söz veriyorum çünkü tüm üyeleri seviyorum.Yakın olup olmaman hakaret ettiğin gerçeğini saklamaz. Forum ortamındasın, yarın bir gün emsal teşkil edecek haraketlerden uzak durmak gerekir.
Şimdilik uyarı verildi tekrarı halinde ceza uygulanır.
Emin ol torreirayı burada tutacak tek insan, çünkü olmazsa hemen İtalya'ya kaçar.Torreirayi bitirecek tek insan. Sakin ha
musab olayları hep kötüye yorarEmin ol torreirayı burada tutacak tek insan, çünkü olmazsa hemen İtalya'ya kaçar.
AçsanaDüşünsenize buraya yengenizin konusu açıliyor ve bir tane kendini bilmez cikip. Bu kari dorugu aldatir diyor.
Yapma beeeee
Delikanlı gibi söyle kim diyor onuDüşünsenize buraya yengenizin konusu açıliyor ve bir tane kendini bilmez cikip. Bu kari dorugu aldatir diyor.
Yapma beeeee
Serhan ailemin pesini birakmAçsana
Kendini iliski uzmani tayin etmis birisi (gozleri mavi)Delikanlı gibi söyle kim diyor onu