Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrilikta sevdaya dahilstada girişi ömür boyu yasaklanmalı
Magazin hayatın ta kendisidirMagazinsel olaylarından bıktım şu takımın bu nedir yav hiçmi gündem bitmez
Reklam ilişkisi olduğu bariz ortaya çıkmış oldu
devrım 30 yıllık gsli lucas 2 senelikstada girişi ömür boyu yasaklanmalı
Yada gerçek aşk değilmiş reissanmıyorum Tolga Han rtaş
Yok yav bizim tor murat bozu kıskanmış acunun program da devrim de asabi kız demiş abartma falan işin aslı kavgalı ayrılmışlarReklam ilişkisi olduğu bariz ortaya çıkmış oldu
İşte Naci hayatın fazlası nasıl zararsa magazin için de aynı şey geçerliMagazin hayatın ta kendisidir
2 dakikada 40 tane kolpa sıkmayı nasıl başardın lanYok yav bizim tor murat bozu kıskanmış acunun program da devrim de asabi kız demi abartma falan işin aslı kavgalı ayrılmışlar
Yok yav bizim tor murat bozu kıskanmış acunun program da devrim de asabi kız demiş abartma falan işin aslı kavgalı ayrılmışlar
Heralde lucasın evleneceğini falan düşünmüyordunuz?
Eğlendiler geziler ve bitti he sebebini sorarsanız. Devrimin hala taco yapamamasıymis. Aylarca tantuni yapip, taco ekmeğine koyarak lucasa yedirmis.
Gectigimiz günlerde menajeri gel sana istanbulu gezdireyim demis. Iyi olur bende devrime hediye alirim yilbasi icin neyse cikmislar baya gezince ben aciktim demis ilk mekana oturup tantuni söylemiş. Lucas daha ilk isirikta olayi anlamis kavga gurultu kopmus evde
Devrim masada oturuyor foyasi ortaya cikti tabi makyaj falan da yok aglamaktan gozleri sismis. Torreira bak ben taco yapamamani degil beni kandirmana kizdim.
Devrim ise aglamaklı ne yapamayım beceremiyorum iste demis.torreira tamam tamam demis bunu da atlatiriz deyip öpmüş. Sonra kapı zili calmis, gelen kurye taco ekmekleriniz geldi buyrun deyince
Lucas deliye donmus bari onu sen yapsaydin aylardir bir yalanin icindeymisim demis. Devrim pilini pirtini toplayip gitmis.
Lucas cidden cok duygusal o gece biraz icmiste sosyal medya fotolarini falan silmis evin her yerinde onun hatirası var tabi unutmak zor. Basta icardiyi ve muslerayi aramak istemis ama kendim savasmaliyim diyip bardagi yere firlatmis. Sonra muftaga gectinde ocakta duraan tencreye bakmis, kapagini acinca kavrulmuş tantuni etini görmus. Skrmm deyip tencereyi öylece cope atmış

kilitle acilbu baslık sonsuza kadar kilitlenecektir