Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.892
- 103.795
- 5.238
aynısını toreyra reis için de yapmıştı.
bu karı toksik; reis iyi kurtuldu
bu karı toksik; reis iyi kurtuldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Çirkinlik kavramından bağımsız, çünkü örneklerde çirkin olmayanlarda var. Hülya Avşar, evli Tanju Çolak ile para ve şöhret için takıldı, Kaya Çilingiroğlu ile sosyeteye girmek için. Yeşim Salkım, Hakan Uzan v.s. v.s.Bu karılarda ki çirkin merakı nedir yav? Bütün ortamlarda yakışıklılık ve karizma karşısında şöyle eriyoruz böyle ıslanıyoruz dedikten sonra takıldıkları tipleri görünce gülme krizine giriyorum.![]()
Doğrukimisinin derdi Galatasaray'dır
kimisinin karıdır
hayat böyledir
Geçen sene 14 Maçlık galibiyet serisinde Maç'tan önce atıyodum totem diyeMaç günü bunun sayfasına post atılınca dedim kesin mağlup olduk. Ne zaman maç günlerinde foto atılsa mağlup oluyoruz bir uğursuzluğu var.
Bu sene bir uğursuzluğu var ne zaman maç haftasında başlığı uplansa ya puan bıraktık ya da çok kötü maç oldu bizim adımıza.Geçen sene 14 Maçlık galibiyet serisinde Maç'tan önce atıyodum totem diye![]()
Öyle 1 şey varsa Maç zamanı atmamBu sene bir uğursuzluğu var ne zaman maç haftasında başlığı uplansa ya puan bıraktık ya da çok kötü maç oldu bizim adımıza.