- 26 Ocak 2021
- 41.855
- 41.193
- 3.078
Bence etkilemiyor yavBence etkiliyor. Tabiki torreira'nın her zaman bir alt limiti var kötü oynamıyor. Çok iyiyken iyiye düşüyor en fazla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence etkilemiyor yavBence etkiliyor. Tabiki torreira'nın her zaman bir alt limiti var kötü oynamıyor. Çok iyiyken iyiye düşüyor en fazla
Hadi ya? Bilmiyordum...Torreiranın futbol dünyasında düşüşünün sebebi annesini kaybetmesi yav.
2021 yılında mı ne kaybediyor sonra bunalıma giriyor. Annesine çok bağlıymış torreira. Az daha ülkesine dönecekti.Hadi ya? Bilmiyordum...
Evet, hiç aklımdan gitmiş. Edit'ledim mesajı.2021 yılında mı ne kaybediyor sonra bunalıma giriyor. Annesine çok bağlıymış torreira. Az daha ülkesine dönecekti.
o zmn naneyi yedik2021 yılında mı ne kaybediyor sonra bunalıma giriyor. Annesine çok bağlıymış torreira. Az daha ülkesine dönecekti.
Sonra taraftarla birlikte kurulan bağı falan övmüştü yav o boşluğu doldurduk bence.o zmn naneyi yedik
An itibariyle topçularımızın spotify playlist 1 numarası:Ayrılıksaray olduk resmen, önce Icardi, sonra Bats şimdi de Torreira![]()
Önce Bats şimdi Lucas
Haberim yok.Batsa noldu? Daha yeni 2ci mi 3cu kez baba olacagini mujdelememis miydi?
Etkilenmez gerek yokYarın Torreira sahada sıçarsa maçtan sonra bunun hesabına spam saldırısı yapılsın kapattıralım.
EtkilenirEtkilenmez gerek yok
Etkilenmiyor bu tip olaylardan torreira hem bunlar barisir zaten yeni yilda garip bir ayrilma isleri varEtkilenir