Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadınlara açtığın savaşta her daim yanındayımgs üzerinden prim yapan kim varsa canı cehenneme
Ben de arkandayım her zaman özgüçümkadınlara açtığın savaşta her daim yanındayım
işin bitince yine çekip gitme olur muBen de arkandayım her zaman özgüçüm
Yanlış bir tutum.gs üzerinden prim yapan kim varsa canı cehenneme
Gerçeklerden kaçamazsın naciYanlış bir tutum.
Geçen sene göz önünde değildi ki yav gidiyor olsa bile fotoğrafı düşmüyordu şimdi dizisi tuttu göz önünde.Gerçeklerden kaçamazsın naci
Bu kadın şahsiyetsizi gsyi prim olarak kullanıyor
Geçen sene ondan önceki seneler neredeydi
Geçen senelerde maçtaydı ama dizisi popüler olunca fark edildi maça gittiği..Gerçeklerden kaçamazsın naci
Bu kadın şahsiyetsizi gsyi prim olarak kullanıyor
Geçen sene ondan önceki seneler neredeydi
Gülmekten başka çarem yokGeçen senelerde maçtaydı ama dizisi popüler olunca fark edildi maça gittiği..
Devam edin böyle boş beleş tipleri gs üzerinden popüler ve zengin etmeyeGeçen sene göz önünde değildi ki yav gidiyor olsa bile fotoğrafı düşmüyordu şimdi dizisi tuttu göz önünde.
Amma abarttınız bu kadını ya tribünde dha güzel kadınlar var.
Arşivi feramuzda topluyoruz.Fotoğraf alalım.
Arşivi feramuzda topluyoruz.
İlk bakışta yüzünde maske var gibi durmuyor mu? :red:kendi yuzudur, niye ki?
İzleme lan danags üzerinden prim yapan kim varsa canı cehenneme
Goster gorelim ikna et biziAmma abarttınız bu kadını ya tribünde dha güzel kadınlar var.
Bir şeyin de mükemmelini sen bilme be adam :red:Amma abarttınız bu kadını ya tribünde dha güzel kadınlar var.
Tribündeki güzel ablaları atarsa ikna olabilirimBir şeyin de mükemmelini sen bilme be adam :red: