- 31 Aralık 2015
- 13.906
- 9.030
- 1.588
Diziden bunu cıkarmazlarsa reyting rekorları kıran dizi yakında final yapabilir sosyal medyada öyle bi tepki var
Bizimkiler izliyor geçen peder bu kız niye sürekli ağlıyor bunu öldürmezlerse dizi biter diyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diziden bunu cıkarmazlarsa reyting rekorları kıran dizi yakında final yapabilir sosyal medyada öyle bi tepki var
Hiç tasvip etmiyorum bu tarz fotolarıDevrim Özkan..
![]()
Neden reisHiç tasvip etmiyorum bu tarz fotoları
Üstündekiler de olmamalı reis o yüzdenNeden reis![]()
1 an dedim attığım fotoğraftan dolayı eşine yakalandı mı diye düşündümÜstündekiler de olmamalı reis o yüzden
Reklamlar bundan farksız zaten forumda, neyine yakalanacak.1 an dedim attığım fotoğraftan dolayı eşine yakalandı mı diye düşündümO zaman paylaşımlara devam kanks yav
![]()
BU başlığa temkinli giriyorum yav yakalanma kaygısı güdüyorum evet ama henüz yakalanmadım.1 an dedim attığım fotoğraftan dolayı eşine yakalandı mı diye düşündümO zaman paylaşımlara devam kanks yav
![]()
Brave kullanıyorum, reklam hiç yokReklamlar bundan farksız zaten forumda, neyine yakalanacak.![]()
Alışkanlık olmuş bazı şeylerBrave kullanıyorum, reklam hiç yok
Yeraltı dizisini tartışıyoruz dersin yalanın sonu mu var.BU başlığa temkinli giriyorum yav yakalanma kaygısı güdüyorum evet ama henüz yakalanmadım.