Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

Hic sormayin Baris bey, acayip etkilendim. Aklim Rita da. Cok yazik oldu, oyle boyle degil. Keske o ölmeseydi :(.

Rita'ya zamanında uyuz oluyordum ama ölümü hakkaten kötü bir şekilde oldu ve üzdü :(

Hannah Mckay de Dexter'ın kadın versiyonu sanırım. :asd:

Rita bir başkaydı ama Hannah o açığı kapatacak bence :tiphat:

Mckay ateş parçası :trollface: ulan 50 dk lık bölüm için 1 hafta beklemek ayrı koyuyor yav kopuk kopuk tat almış olunuyor salak gibi beklemedim 3 ay sezon bitsin diye :42:

Arkadaslar yorum yazarken SPOILER yazin ki bilelim yeni sezonla, bolumle ilgili yeni gelismeleri soylediginizi. Ben 6. sezon'a baslayacagim mesela ama Hannah'nin Dexter'in yeni manitasi oldugunu simdiden ogrendim sayenizde. Lutfen SPOILER yazin bundan sonra.

--------------SPOILER--------------------

--------------------------------------------

Rita'dan sonra Dexter'in hayatina Lumen'in girmesine sevinmistim ama malesef kiz ayrilmak zorunda kaldi ki isteseydi kalabilirdi aslinda. Olan Dexter'e oldu yine. Dexter'in Quinn'i kurtaracagini tahmin etmistim, iyi de oldu. Quinn'in arastirma haric Dexter'e hic bir yamugu olmadi, Dexter'in ona bu kadar karsi olmasini anlamiyorum. Neticede Quinn kotu birisi degil, iyi birisi. Cok sevindim acikcasi Quinn'e birsey olmadigina. Guzel bir sezon finali oldu.

Arkadaslar yorum yazarken SPOILER yazin ki bilelim yeni sezonla, bolumle ilgili yeni gelismeleri soylediginizi. Ben 6. sezon'a baslayacagim mesela ama Hannah'nin Dexter'in yeni manitasi oldugunu simdiden ogrendim sayenizde. Lutfen SPOILER yazin bundan sonra.

Rita'dan sonra Dexter'in hayatina Lumen'in girmesine sevinmistim ama malesef kiz ayrilmak zorunda kaldi ki isteseydi kalabilirdi aslinda. Olan Dexter'e oldu yine. Dexter'in Quinn'i kurtaracagini tahmin etmistim, iyi de oldu. Quinn'in arastirma haric Dexter'e hic bir yamugu olmadi, Dexter'in ona bu kadar karsi olmasini anlamiyorum. Neticede Quinn kotu birisi degil, iyi birisi. Cok sevindim acikcasi Quinn'e birsey olmadigina. Guzel bir sezon finali oldu.

Yok öyle bir şey henüz , olursa söylerim ama :lol:

Hannah Dexter'ın manitası falan değil yahu.Tahmin yürüttük zamanında.Olursa bilemeyiz tabiki :D

Çok kral sezon olmuş en sağlam hikaye bu sezonda.Gerçi bir önceki sezon dumur etmişti herkesi ancak bu sene çok farklı bir heycan var.

Güzel bölümdü S07E06 :ka21:

SPOILER VAR

Gelecek bölüm fragmanına bakılırsa, Dexter ile Debra ile iyice karşı karşıya gelecekler. Hem Dex'in Price'ı öldürme isteği, hem de Debra'nın gerçekleri öğrenince Hanna'ya duyduğu nefrete karşılık Dex'in Hanna ile yakınlaşması...

SPOILER BİTTİ

B3ICA.jpg

s7b6'nın son 2-3 dakikasını tekrar tekrar izleyen kaç kişiyiz? :lol:

Bu kadına da kıyılmazki arkadaş. :asd:

En doğrusunu yaptı Dexter.İşini biliyor. :D

Güzel bölümdü S07E06 :ka21:

SPOILER VAR

Gelecek bölüm fragmanına bakılırsa, Dexter ile Debra ile iyice karşı karşıya gelecekler. Hem Dex'in Price'ı öldürme isteği, hem de Debra'nın gerçekleri öğrenince Hanna'ya duyduğu nefrete karşılık Dex'in Hanna ile yakınlaşması...

SPOILER BİTTİ

B3ICA.jpg

Yandim aney..

Dizinin cılkı çıkıyor yalnız giderek. O ilk 3-4 sezondaki karakter baya esnedi şu anda. Davranışlar falan daha farklı. Zaten o cool hareketler diziyi çekiyordu. Bu sezonki bölümler pek heyecan vermedi açıkçası son bölümü ciddi kötüydü bu sene bitirirlerse isabet olur kanımca yoksa b.ka saracak:yenieek:

Dizinin ilk sezonlar gibi olmadığı doğru ama bunun karakterle ilgisi yok, Dexter başından beri karakterini olabildiğince normalleştirmeye çalışan ama başaramayan biriydi, her sezon da bu konuda adım atar ama hüsranla sonuçlanır genelde. Bir tek Rita ile mesela mutluydu normale yaklaşmıştı ama olmadı.

Karakterin esnemesi normal.Adamlar nasıl konu bulacaklar karakteri esnetmezlerse?Dizi tekdüze olurdu,böyle bir atraksyon lazımdı kesinlikle.Sezon müthiş gidiyor bence.

Geri
Üst Alt