Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

Güzel bölümdü S07E06 :ka21:

SPOILER VAR

Gelecek bölüm fragmanına bakılırsa, Dexter ile Debra ile iyice karşı karşıya gelecekler. Hem Dex'in Price'ı öldürme isteği, hem de Debra'nın gerçekleri öğrenince Hanna'ya duyduğu nefrete karşılık Dex'in Hanna ile yakınlaşması...

SPOILER BİTTİ

B3ICA.jpg

Bu nedir abi ya elde mi yapmışlar bunu

Ama yine de

x5cqbk.jpg

Öyleydi ama ilk sezonlar daha bi cool havası vardı herifte son 2 sezondur falan karakter şekil değiştiriyor bence. Bu sezon kötü yalnız gerçekten Yvonne Strahovski ile ileriki bölümlerde ortak adam falan öldürecekler gibi duruyor gidişata bakılırsa. Ama dediğim gibi yani genel olarak bu sezon öbürlerine göre bi hayli vasat başladı bence şu hapisteki herif Dexter'ın peşine falan düşse de hareket gelse. Debra'ya asılan yazarda bence Koshka kardeşliğinden aha yazdım:yenieek:

Bu arada 5. sezonda mı ne ilk bölümde Trisha bennings vardı o hatun bin kat daha taştı ama tek bölüm göründü yarım yamalak:yenieek:

Hapisteki herif tam karizma ya...

Harbiden adamın paçasından akıyor karizma. Dexter'ı halledip başrolde diziye devam etse izlenir omg:ka21:

Isaac içerde karizmasını konuşturdu onun haricinde vasat bir bölümdü. Son sahnede öyle bir süpriz olacağı belliydi.

edit yanlış başlık

Dexter'ın zaafı belli olmuştu bölümde, Hannah çiçek bırakmaya geldiğinde içsesinin "göndermeliyim" diye düşünmesi, ama Dex'in "içeri gelsene" demesi :))

En son izlediğimin bölümü geçen sezon finaliydi.. yeni sezon bölümlerini izlemedim daha.. Deb'in duyguları Dex'E doğru yöneliyordu... ne oldu o iş bilen varmı???

Amerikalılar herkesi birbiriyle yatırırlar ama bunu yapmasınlar artık onlar kardeş .. üveyde olsa..

En son izlediğimin bölümü geçen sezon finaliydi.. yeni sezon bölümlerini izlemedim daha.. Deb'in duyguları Dex'E doğru yöneliyordu... ne oldu o iş bilen varmı???

Amerikalılar herkesi birbiriyle yatırırlar ama bunu yapmasınlar artık onlar kardeş .. üveyde olsa..

Yok şu anda öyle bir şey, ufukta da olacak gibi görünmüyor.

Sezon çok iyi ilerliyor da böyle bir final olamaz ya.

SPOİLER

Önce kandır, tav et kızı. Sonra hayalini gerçekleştir, sonra doğramaya kalk, sonra da... Üstelik bunları Yvonne'ye yapıyorsun.

Adam Sexter beyler..

SPOİLER

Yalnız Isaak Sirko kadar karizma birisi daha görmedim ben tüm dizi tarihinde.

adamım yia :lol:

Dexter reisin sarışınlara gösterdiği zafiyetin (Rita, Lumen, Hannah) sebebi bebeyken göz önün önünde kesilen anasının da sarışın olmasından ileri gelebilir. :o Ödip kompleksi mi desek, ne desek bilemedim.:confused:

ulan tam yazık olacak vurmadan öldürürse dedim içimden hannah için :D reis verdi coşkuyu o değilde hannah fena :o

Böyle devam ederse benim için en güzel sezon olur. Dexter ile Hannah ikili olursa daha heyecanlı olur.

Dexter ve Arrow'un nasıl bittiğini anlamıyorum resmen dakika sayıyorum bitmesin diye yine bitiyor :sad007:

şuan 7. sezon 4. bölümü izliyorum.. yeni sezon çok iyiymiş.. :yenieek: Isaac kötü adam rolünde önemli bir boşluğu doldurmuş bence.. bu tip bi adam lazımdı..

ayrıca önemli olan Chuck dizisiyle yüreğimizde yer edinen Yvonne Strahovski 'nin kadroya dahil olması.. :b5::b5::b5::b5:

bir insan kameraya bu kadar mı yakışır yaa :b5:

yvonne-strahovski_111459.jpg

Isaac gerçekten harika bir oyuncu adam tam bir karizma ayrıca

Geri
Üst Alt