Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

Sezon finali çok fenaydı.1 sene nasıl beklicez biz. :sad007:

Sezon finali çok fenaydı.1 sene nasıl beklicez biz. :sad007:

:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Harbiden bugun Dexter vardi, unutmustum. Halbuki aklimdaydi, yarin oynayacak diye aklimda kalmis. Simdi aksam okuluna gidecem, eve gelince veya yarin sabah izlerim. Belli ki iyi bitmemis veya cok heyecanli bitmis :(.

Çok değişik bitti... Beni en çok heyecanlandıran, ters köşeye yatıran sezon 7.sezondu...

70 bölüm var diziyi bitirmeme, çabuk bitmesin diye yavaştan gidiyorum, harika bir dizi.

Sonunda gelecek bölüm fragmanı olmadığından kapanış bölümündeki müziği dinleyebildik güzel oldu orası :D

[GG]ekşide şerefsizin biri debranın laguertayı öldürmesi diye başlık açmış sabah, öylesine dolaşırken gözüme çarptı da az küfretmedim. hannah'yı güzel hallettiler, hapiste kalması veya ölmesi kötü olurdu. geçen bölüm sonunda kazayı debra planlamıştır kendine diyordum ama ters köşe yaptılar, gerçekten de hannah öldürmek istemiş. debra büyük değişim yaşar sanırım, dex o kadar adam öldürmesine rağmen code'lara bağlı kaldığından masum birini öldürmeye karar vermekte bile çok zorlanmıştı, bunlarla hiç ilgisi olmayan debra elini kana bulamak zorunda kaldı. geçen sezon alevlenen ama bu sene biraz arkaplanda kalan debra'nın dex'e olan aşkı bakalım ne yönde ilerleyecek. ilişkide olmalarının izleyiciler tarafından tepki alacağını da düşünüyorum, senaristler o olayı kapatırlarsa da şaşırmamak gerek.[/GG]

kim bekleyecek şimdi bir sene :sad007:

Sezon finalini yaptık artık 1 yıl beklerız :(

7.sezonu 4.bölümde bırakmıştım şimdi vaktim bul en kısa zamanda sezon finalini görürüm :D

hatırlatmayın la konuyu kapatın silin kilitleyin yapın birşeyler uplamasın konu :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Morganlar büyük psikopat ikili oldular..önümüzde ki sezon Hannah'ı da yanlarına alıp herkesi öldürecekler.

Manyak otesi bir sezon finali oldu. Soylenenlere gore 8. sezon son sezon olacakmis malesef. Muthis bitti ama final.

------------------------------SPOILER-----------------------------

LaGuerta kendi kasindi, utanmadan birde Tom'dan yardim istedi. Yuzsuzluk buna denir iste. Debra'nin LaGuerta'nin tuzagina dustugu sahne de ben bile burdan mantikli birsey uydurdum hemen o an, Debra ise kendini ele verdi. Abisine hic cekmemis. Son sahne ise muthisti gercekten. Debra'nin orda LaGuerta'yi vurmasi falan off offf. Ama son sezon mutsuz sonla biter bence, genelde oyle bitiyor diziler malesef. Bir kez de mutlu sonla bitse sasarim, gelenek haline getirdiler bu abuk subuk mutsuz sonlari. Hannah kacti, o ne olacak merak ediyorum. Yalniz Debra-Dexter-Hannah uclusu harika bir uclu olurdu aslinda. Dex-Hannah seri katil, Debra ise gerektiginde pis isleri yapan biri modunda olur. Komiser zaten, eli her yere uzaniyor. Gerektiginde kurtarici rolunu oynar iste. Gercek hayatta boyle bir uclu lazim iste, butun pislikleri temizlerler teker teker.

:trollface: Bir sene bekleyen benim gibiler için konu up :trollface:

Geri
Üst Alt