Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

O kadar yabancı dizi izlememe rağmen bu diziyi bir türlü izleyeyememiştim.

Geçenlerde 1. bölümü izleyip bırakmıştım konuyu anlayayım diye. 2 gündür kalan bölümleri de izleyerek 1. sezonu sonlandırdım. Hayli sürükleyici ve akıcı bir diziye benziyor. Televizyonda denk geldiğimde durağan gibi gelmişti ancak adam gibi sırayla izleyince öyle olmadığı anlaşılıyor.

2-3 ve 4. sezonu da edindim. Devam... :)

Manyak otesi bir sezon finali oldu. Soylenenlere gore 8. sezon son sezon olacakmis malesef. Muthis bitti ama final.

------------------------------SPOILER-----------------------------

LaGuerta kendi kasindi, utanmadan birde Tom'dan yardim istedi. Yuzsuzluk buna denir iste. Debra'nin LaGuerta'nin tuzagina dustugu sahne de ben bile burdan mantikli birsey uydurdum hemen o an, Debra ise kendini ele verdi. Abisine hic cekmemis. Son sahne ise muthisti gercekten. Debra'nin orda LaGuerta'yi vurmasi falan off offf. Ama son sezon mutsuz sonla biter bence, genelde oyle bitiyor diziler malesef. Bir kez de mutlu sonla bitse sasarim, gelenek haline getirdiler bu abuk subuk mutsuz sonlari. Hannah kacti, o ne olacak merak ediyorum. Yalniz Debra-Dexter-Hannah uclusu harika bir uclu olurdu aslinda. Dex-Hannah seri katil, Debra ise gerektiginde pis isleri yapan biri modunda olur. Komiser zaten, eli her yere uzaniyor. Gerektiginde kurtarici rolunu oynar iste. Gercek hayatta boyle bir uclu lazim iste, butun pislikleri temizlerler teker teker.

[GG]spoilerlerınızı artık bu şekilde yazabilirsiniz :ayatollah:

:ayatollah:[/GG]

HTML:
[GG][/GG] kodları arasına. Butun da mesaj yazma kutusunun üst kısmında bulunan butonlar arasında alt sırada sağdan ikinci

kapalı çarşıda 1.sezondaki o gece bu gece repliğini bir kız yaklaşmış söylemiş conanın programında anlattı :asd: adamsın micheal hall en sevdiğim yabancı aktörlerden ve dizide efsane :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Ekşisözlükteki itin bir yüzünden sezonun son bölümü etkileyici gelmedi ne yazık ki. :o

Resmen forumda sürekli bu başlığın yukarı taşınması baskısı ile başladım. 4. sezonu bitirdim an itibari ile. :o :o :o

[GG]

Son sahneyi rüya sandım lan başta.. 5. sezon iniyor şimdi, çok ağır küfrediyorum. Hala bir gıdım ümidim var rüya, hayal çıkacak diye :sad007: Şerefsiz herif gene tamamladı 3'lüyü..(küvet, kendi kızı intihar etti, ağır cisimle ölen de kendisi oldu)[/GG]

Dizinin akıbeti nedir şu anda? Arada mı? Son sezon mu başlayacak ne zaman başlayacak?

Resmen forumda sürekli bu başlığın yukarı taşınması baskısı ile başladım. 4. sezonu bitirdim an itibari ile. :o :o :o

[GG]

Son sahneyi rüya sandım lan başta.. 5. sezon iniyor şimdi, çok ağır küfrediyorum. Hala bir gıdım ümidim var rüya, hayal çıkacak diye :sad007: Şerefsiz herif gene tamamladı 3'lüyü..(küvet, kendi kızı intihar etti, ağır cisimle ölen de kendisi oldu)[/GG]

Dizinin akıbeti nedir şu anda? Arada mı? Son sezon mu başlayacak ne zaman başlayacak?

7. sezon yeni bitti.

Allah önerenlerden razı olsun, daha 2. sezon 6. bölümdeyim çok iyi gidiyor şimdiye kadar daha da güzelleşecekmiş :ayatollah:

Allah önerenlerden razı olsun, daha 2. sezon 6. bölümdeyim çok iyi gidiyor şimdiye kadar daha da güzelleşecekmiş :ayatollah:

Ben 2. sezon bittiğinde izle diye ısrar eden Anıl'a şey demiştim, sürükleyici falan ama abarttığınız kadar da iyi değil demiştim 3 hele 4'ten sonra baya sağlam hale geldi :D

[GG]Son sezon bir kız uğruna tüm kuralların içine etti dexter. hani kötü insanları affetmeyecektin? Bir kız için değer mi Dexter?

Laguertayı Annesinin katilinin silahıyla öldürecektin? Deb vurdu. Ne olacak şimdi? Bir şey olmamış gibi partiye de geldiniz hemen.[/GG]

ben yavas ilerliyorum Dexter´de. 6.Sezon 2.bölümü bitirdim..Her Hafta bir bölüm izliyorum, Istedigim zaman :)

Tüm sezonları bir haftada izledim, bana göre en kötü sezon açık ara 5. sezondu. O sezonda oynayan bi sarışın hatun var ya tek kelimeyle tiksiniyorum ondan. Belki de ondan kötü gelmiştir.

2. sezonun finalini de 5 dk önce bitirdim.3 gündür sabahlıyorum.Söylendiği kadar varmış .

Geri
Üst Alt