Diagne, Fatih ve Sekidika, Gaziantep'e Götürülmüyor

Benı en cok sevındıren Ozonwafor bu cocuguda kazanmamız lazım Keremler Ozonwaforlar bu tarz oyuncular bızı ayaga kaldıracaktır

21 kişilik maç kadrosunda 19 kişi olacağız. Sıkıntı bir durum. Bu arada Antep’te bir kişi Covid pozitif çıkmış. Geçmiş olsun

13 milyon verdirdiği adamı bedavaya bile gönderemiyoruz😀 Sonra yönetime sövüyor millet, cidden garip. Bu adam tutup Terime niye transfer yapmak istesin artık.

Diagne yoksa yeniliriz varsa da yeniliriz. Her türlü yeniliriz.

13 milyon verdirdiği adamı bedavaya bile gönderemiyoruz😀 Sonra yönetime sövüyor millet, cidden garip. Bu adam tutup Terime niye transfer yapmak istesin artık.
bence o iş öyle değil. Terim bir liste verdi. Bunlar hiç birini alamadı hocam cagne var dediler. alın o zaman dendi bunlarda hem ffp ayağına hem de can havliyle gittiler parayı bayıldılar.

Senin dediğin gibi fatih hoca çok istese transfer döneminin başında verirlerdi parayı alırlardı.

ben şahsen öyle düşünüyorum

bence o iş öyle değil. Terim bir liste verdi. Bunlar hiç birini alamadı hocam cagne var dediler. alın o zaman dendi bunlarda hem ffp ayağına hem de can havliyle gittiler parayı bayıldılar.

Senin dediğin gibi fatih hoca çok istese transfer döneminin başında verirlerdi parayı alırlardı.

ben şahsen öyle düşünüyorum
o şahsın derdi başka boşuna laf anlatma

Hoca pato alan istemedi mi yav cagne ne alaka beceremeyince Kasımpaşaya döktüler paraları

Luyi'nin gitmesi zaten mallik. Yerine kimse gelmese ilk sakatlik veya cezada alternatif yok.

Geri
Üst Alt