Diagne: "Hiçbir yere gitmiyorum!"

Gider,biz bonservisi düşürüp alacağı takımda maaşını artırırsa bal gibi de gider.

Burda taraftara laf eden adamlar goruyorum adam kazma diye bunun gitmesini istemek herkesin hakkıdır

T çamdal 2 olacak sanırım bu.

neyse, Muriqi yerine bu kalsın.

arap 10 satılır daha iyi olur.

Thats so awesome....
He is our best Striker... Maybe the best in Europa or in the World...
We will win the turkish Championship again ande maybe the Champions League too...
Diagne is very important for us....

patladi mi gotumuzde 15 milyon euro. hadi gecmis olsun.
sampiyonluk gelirinin tamamini kasimpasa'ya hediye ettik bu deliyi bize verdikleri icin, bu transfer tek basina istifa sebebi ama kimin umrunda.

Qralın kalmasında 1 beis görmüyorum.

Abou kiralanır, belhanda satılır. fernando banega takası yapılır.

treze ihtimali ortadan kalkar.

Allah yardım ediyor

Şu karaktersiz çocuğa bulaşmayın da çektirsin gitsin. Gittikten sonra sağlam söveriz .

Tobe ya zorla laf yemek istiyorsunuz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakaret etmeden fikrimizi söylemenin nesi suç ya da laf yemek için sebep oluyor. Bıktım artık biatci kafalardan... Nasıl ki şampiyon olduğunda alkisliyorsak hata yaptığında da elestirecegiz tabii. Hâlâ Diagnenin Terim'in onayı olmadan alındığını düşünüp sadece yönetimi suçlayan kafalar var...

Hakaret etmeden fikrimizi söylemenin nesi suç ya da laf yemek için sebep oluyor. Bıktım artık biatci kafalardan... Nasıl ki şampiyon olduğunda alkisliyorsak hata yaptığında da elestirecegiz tabii. Hâlâ Diagnenin Terim'in onayı olmadan alındığını düşünüp sadece yönetimi suçlayan kafalar var...
Terim e boş boş laf cakmayi bırakın artık sanki Terim son gün santrafor transferi yapın dedi. Az mantıklı olun da.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anadoludan topçu alma sevdası bitirdi bizi. Çapsız yöneticilerle bu kadar. Muriqi 10 milyon verip alırlar yakında.

Geri
Üst Alt