Diagne: "Hiçbir yere gitmiyorum!"

GİTMEYEBİLİR KORKUSU VARDI AMA GİDECEĞİNE EMİNİM

araplar bize 15 diagneye 3-4 milyon verecekti cagne 6 isteyince o zaman gsye 10-11 milyon verelim dedi araplar

yönetim de bunu kabul etmedi

o yüzden 4 yıllık kontratım var ve gitmiyorum derken yönetime mesaj veriyor

ama bu tarz gerizekalı futbolcuların her şeyi para olduğu için kesinlikle gidecektir

sadece süreç uzadı

Onay vermeseydi o zaman, zamanında Sneijder'i istemiyorum diye açık açık medyadan Aysala gider yapan adam Nizipliden mı cekinecek. Kandırmayın kendinizi...
Sana mi soracak kime omay vereceğini. Sen sonucuna bak mayısta sevinirken iyi hoş oluyor. Bırakta işini yapsınlar. Beğenmiyorsanız da gidene kadar maç seyretmezsin olur biter.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar da ne diye her futbolcuya instagramdan veya diğer sosyal medyalardan hakaret eder git defol git der anlamış değilim. Zaten bildiğin gerizekalı bu Diagne böyle yaparsan hiç gitmez. Aynı şekilde Fernando'ya da sosyal medyadan git diye hakaret ediyorlarmış.

EĞER GİTMEK İSTEMEZSE 1 TANE HACKER KİRALAYIP İNSTAGRAM HESABINI ELE GEÇİRMEMİZ VE GİTMESİ DURUMUNDA HESABI İADE EDECEĞİMİZİ SÖYLEMELİYİZ

bu durumda kesin gider

Kesinlikle reis hatta 30 milyon euroluk teklifi bizzat kendisi getirir bu durumda.

koca klüp bi dengesizin oyuncağı oldu, lan satın şunu 3e-5e bi daha da ligten +2-2.5 m yukarısı yabancı almayın.

Ulan tükürürüm senin bacağına ...

Hayatımda böyle bir herif görmedim ben futbolcu mu soytarı mı belli değil anasını satayım nereden de bulaştık bu Diagne'ye ruh hastası herif

fenerle çok dalga geçip eğlenmiştik emenike sayesinde zamanında , dünya üzerinde emenikeden daha dangalak topçu yoktur diyodum da diagne çok farklı boyut.

Mantığa bak. Bize hiçbir şey sorulmuyor madem kapatalım forumu ne dersin ? Şu forumdaki en bomboş tipsin yahu cidden.
Enginle işim olmaz ama enginden daha boş bir yorum olmuş,sana sormayacak tabi sen şimdiden kapat forumu,terimin işi gücü yok hergün klavyeden takımı düzlüğe çıkaran ergenlere soracak iş yaparken bunu mu kastetmeye çalışıyorsun gerçekten ?

Belliydi zaten . Mobinge karşıyım ama buna uygularım. Kendisini bir bok zannediyor çöp Türkiye Ligi'nde penaltı ve beleş gol kralı oldu diye

Gitmese bunun transferde onayini verenede gidip kazik gibi parayi alanada , gitmiyorum diyerekden biraz daha para koparmak isteyenede küfür edilmezmi simdi?

Geri
Üst Alt