Diagne: "Hiçbir yere gitmiyorum!"

Adama ana avrat duz gitti taraftar ve simdi gurur yapip kalmaya karar vermis. Nasil verim almayi düşünüyor bu ulu sosy medya taraftari? Ergen ergen isler

mesele şu,nasıl bu hale geldi..dünya üzerinde başka bir genç nesil varmı bunlar gibi yoksa baya baya dünyanın en iğrenç topluluğu halinemi geliyoruz...fikirlerimiz ve beynimiz olmadığı içinmi küfüre sarılıyoruz

Küfür eden kitle Avrupa'da da mevcut ama adamlarda eğlence sınırı bitmiyor.O yüzden pek problem olmuyor

Bizde ise futbol tutunabileceğin tek dal denilebilir.Şuan ülke de olan düzen futbol-survivor ile halk uyutulması şeklinde pek şaşırmamak gerek

Mesela ben artık eskisi kadar fanatik yaklaşmıyorum.Kaybedersek foruma bile girmek istemiyorum.Hocaya sallamak için,yönetime sallamak için bekleyen insanlar dolu,hatta forumda görmediğim sırf küfür etmek için üye olmuş insanlar bir anda online oluyor

Buraya küfür edince deşarj olma durumu gerçekten oluyor mu ? Orasını bilmiyorum

Küfür eden kitle Avrupa'da da mevcut ama adamlarda eğlence sınırı bitmiyor.O yüzden pek problem olmuyor

Bizde ise futbol tutunabileceğin tek dal denilebilir.Şuan ülke de olan düzen futbol-survivor ile halk uyutulması şeklinde pek şaşırmamak gerek

Mesela ben artık eskisi kadar fanatik yaklaşmıyorum.Kaybedersek foruma bile girmek istemiyorum.Hocaya sallamak için,yönetime sallamak için bekleyen insanlar dolu,hatta forumda görmediğim sırf küfür etmek için üye olmuş insanlar bir anda online oluyor

Buraya küfür edince deşarj olma durumu gerçekten oluyor mu ? Orasını bilmiyorum
bir kaç defa ronaldonun messinin naingolanın balotellinin sayfalarına baktım küfür edenler yine türkler mümkünse şu toplu halde küfür eden diğer milletinlerin bir ss gönderirmisin cidden merak ediyorum,futbolu geçtim olayın sosylojik boyutu ilgimi çekiyor şuan

bir kaç defa ronaldonun messinin naingolanın balotellinin sayfalarına baktım küfür edenler yine türkler mümkünse şu toplu halde küfür eden diğer milletinlerin bir ss gönderirmisin cidden merak ediyorum,futbolu geçtim olayın sosylojik boyutu ilgimi çekiyor şuan

ManU sayfalarına bakabilirsin geçenlerde görmüştüm de şimdi bulamam

Yönetimlerine aşırı tepkileri mevcut

Kimsenin kendisini ciddiye falan aldığı yok Kamil. Ben gayet iyi açıkladım da karşımdakinin anlayabileceği kadar anlatabiliyorum maalesef. Burada kimse hocanın kararlarına etki edebileceğini falan düşünmüyor fakat bu demek değildir ki biri teki çıkacak ``Hoca sana mı soracak, eleştirme , eleştiriyorsan da izleme.`` diyecek. Bir de onu savunmaya alakasız alakasız atlayan üyeler de çıkınca güzelim forum kötü oluveriyor o üzücü.
Şimdi üç kuruşluk aklınla canımı sıkma bir.İkincisi engini savunmadığımı anlayamayacak kapasitede ki bir adamın bir şeyler anlatmayı becerdiğini ima etmesi komik olmuş iki.Üçüncüsü ne enginle işim olur ne tepki verdiğiyle biri ne yaparsa he der biri ne yaparsa itiraz eder. bu savunmak yada eleştirmek değil sen önce bunu idrak et ne dediğimi ne sorduğumu anla yanıt verebilecek kapasiteye gelince ahkam kesersin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim yeni nesil taraftarımız gerçek anlamda çok ama çok cahil. Bu adam gidecek kendisi de bunun farkında ama ben olsam bana böyle her gün yüzlerce mesaj gelse ben de inat ederim. Az bile yapıyor

madem bu araplar ayak yapiyor, bizde hem arabin hem bizim isimize gelecek bir anlasma yapalim. Diagne nin istedigi maasi biz odeyelim. Araplarda o maasi bonservisinin ustune ekleyip bize bonservis olarak versinler. Boylece ffp den cok cok rahatlariz.

Gerci Fatih hoca gibi bir kazma seviciye o butceyi vermek kurda kuzuyu teslim etmeye benziyor ama...

Paf takımına gönderin kariyerinin en verimli yıllarıni maç oynamadan geçirsin allahin belası.

Şimdi bana hıyar demişsin üç kuruşluk aklınla canımı sıkma bir.İkincisi engini savunmadığımı anlayamayacak kapasitede ki bir adamın bir şeyler anlatmayı becerdiğini ima etmesi komik olmuş iki.Üçüncüsü ne enginle işim olur ne tepki verdiğiyle biri ne yaparsa he der biri ne yaparsa itiraz eder. bu savunmak yada eleştirmek değil sen önce bunu idrak et ne dediğimi ne sorduğumu anla yanıt verebilecek kapasiteye gelince ahkam kesersin
hocam sen neden kesinlikle anlamıyorsun okuduklarını

ne yönetim ne ft ne de kendisi hicbir zaman gidecegim demedi. bastan beri medyanin pompalamasiydi bu, ben kalacagini söylemistim burada :)

Transfer politikamizi etkilermi bu olay sence? Taraftar olarak kaliteli forvet falan bekliyorduk Diagnenin yerine. Galiba bos yere gelin guvey olduk

2 seneden beri forvet sıkıntısı çekiyoruz yeter artık..
diagne'yi istanbulda gören her Galatasaray taraftarının fuck off demesi elzemdir.

Zaten gitmiyeceği aylar önceden belliydi boşuna umutlanmayın

medya zorla diagne'yi yollamanin derdinde sampiyonluk kutlamalarina katilmadi diye, yok gitti gidecek dediler, adam juve hayali kuruyor, araplara niye gitsin? :asd:

Geri
Üst Alt