- 6 Eylül 2014
- 83.156
- 56.749
- 4.283
bunu gorunce istemsiz kahkaha attim isyerinde
@YoungSoldierr_ adlı kişinin Tweetine göz at:
@YoungSoldierr_ adlı kişinin Tweetine göz at:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesele şu,nasıl bu hale geldi..dünya üzerinde başka bir genç nesil varmı bunlar gibi yoksa baya baya dünyanın en iğrenç topluluğu halinemi geliyoruz...fikirlerimiz ve beynimiz olmadığı içinmi küfüre sarılıyoruz
yoo o kendi çapında haklı tabiki. moral bozmaya gerek yok demek istedimhaksız mı?
bir kaç defa ronaldonun messinin naingolanın balotellinin sayfalarına baktım küfür edenler yine türkler mümkünse şu toplu halde küfür eden diğer milletinlerin bir ss gönderirmisin cidden merak ediyorum,futbolu geçtim olayın sosylojik boyutu ilgimi çekiyor şuanKüfür eden kitle Avrupa'da da mevcut ama adamlarda eğlence sınırı bitmiyor.O yüzden pek problem olmuyor
Bizde ise futbol tutunabileceğin tek dal denilebilir.Şuan ülke de olan düzen futbol-survivor ile halk uyutulması şeklinde pek şaşırmamak gerek
Mesela ben artık eskisi kadar fanatik yaklaşmıyorum.Kaybedersek foruma bile girmek istemiyorum.Hocaya sallamak için,yönetime sallamak için bekleyen insanlar dolu,hatta forumda görmediğim sırf küfür etmek için üye olmuş insanlar bir anda online oluyor
Buraya küfür edince deşarj olma durumu gerçekten oluyor mu ? Orasını bilmiyorum
bir kaç defa ronaldonun messinin naingolanın balotellinin sayfalarına baktım küfür edenler yine türkler mümkünse şu toplu halde küfür eden diğer milletinlerin bir ss gönderirmisin cidden merak ediyorum,futbolu geçtim olayın sosylojik boyutu ilgimi çekiyor şuan
Şimdi üç kuruşluk aklınla canımı sıkma bir.İkincisi engini savunmadığımı anlayamayacak kapasitede ki bir adamın bir şeyler anlatmayı becerdiğini ima etmesi komik olmuş iki.Üçüncüsü ne enginle işim olur ne tepki verdiğiyle biri ne yaparsa he der biri ne yaparsa itiraz eder. bu savunmak yada eleştirmek değil sen önce bunu idrak et ne dediğimi ne sorduğumu anla yanıt verebilecek kapasiteye gelince ahkam kesersinKimsenin kendisini ciddiye falan aldığı yok Kamil. Ben gayet iyi açıkladım da karşımdakinin anlayabileceği kadar anlatabiliyorum maalesef. Burada kimse hocanın kararlarına etki edebileceğini falan düşünmüyor fakat bu demek değildir ki biri teki çıkacak ``Hoca sana mı soracak, eleştirme , eleştiriyorsan da izleme.`` diyecek. Bir de onu savunmaya alakasız alakasız atlayan üyeler de çıkınca güzelim forum kötü oluveriyor o üzücü.
ne yönetim ne ft ne de kendisi hicbir zaman gidecegim demedi. bastan beri medyanin pompalamasiydi bu, ben kalacagini söylemistim buradaAdama ana avrat duz gitti taraftar ve simdi gurur yapip kalmaya karar vermis. Nasil verim almayi düşünüyor bu ulu sosy medya taraftari? Ergen ergen isler
hocam sen neden kesinlikle anlamıyorsun okuduklarınıŞimdi bana hıyar demişsin üç kuruşluk aklınla canımı sıkma bir.İkincisi engini savunmadığımı anlayamayacak kapasitede ki bir adamın bir şeyler anlatmayı becerdiğini ima etmesi komik olmuş iki.Üçüncüsü ne enginle işim olur ne tepki verdiğiyle biri ne yaparsa he der biri ne yaparsa itiraz eder. bu savunmak yada eleştirmek değil sen önce bunu idrak et ne dediğimi ne sorduğumu anla yanıt verebilecek kapasiteye gelince ahkam kesersin
ne yönetim ne ft ne de kendisi hicbir zaman gidecegim demedi. bastan beri medyanin pompalamasiydi bu, ben kalacagini söylemistim burada![]()
yahu bunlar bosuna mi muriqi'i kovaliyorlar, muriqi ve diagne ile götürecekler iste forveti, olay budur.Transfer politikamizi etkilermi bu olay sence? Taraftar olarak kaliteli forvet falan bekliyorduk Diagnenin yerine. Galiba bos yere gelin guvey olduk