Diagne: "Hiçbir yere gitmiyorum!"

hocam sen neden kesinlikle anlamıyorsun okuduklarını
Alakası yok abicim isteyen eleştirsin isteyen savunsun benim buna bir şey dediğim yok ama bunu burnunun dikine yapmasın benim dediğim bu,ayrıca benim ilk sorduğum ve söylediğimin bunlarla alakası yoktu kendisi anlamıyor söylediğimi,yani enginin tepki verdiği profilde bir adamın kaale alınması mümkün mü onu diyorum bu engin içinde geçerli

Moderatör tarafında düzenlendi:
diagne'nin 13m gibi sacma sapan bir ücrete son gün anlasilmasi tamamen skandaldir zaten. 6 ay boyunca nal mi toplamislardi?

simdi de yana yakara muriqi'i istiyorlar 4m bayilarak, umarim bu cöp gelmez. adem büyük oynasin daha iyi.

Gideceğinden zerre şüphem yok Arap marap bir şekilde satılır. Benim dikkatimi çeken şey şu herkes taraftara kızıyor sosyal medyadan küfür etti diye. Bu taraftarların fenerli olmadıkları ne malum? Taraftar küfür de eder ana avratta gider duymayacaksın duysan da sallamayacaksın. Profesyonelce populer meslek yapıyorsan her türlü linçe hazır olacaksın. Diagne gider ama bundan sonra transfer ederken manyak olup olmadığını araştırıp almak lazım

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Hocamız elbette eleştirilebilir ki herkes taparken de çokça eleştirmiş biriyimdir, bilenler bilir; hatta hiç alakam olmadığı halde Terim düşmanı sananlar bile olmuştur zamanında!..

Ancak son zamanlarda olay farklı bir boyuta ulaştı; birileri hocayı kötülemek için adeta fırsat kolluyor...Velev ki Diagne' nin transferi tamamen hocanın diretmesiyle yapıldı, n'olacak?..Yok istifa, yok zararı kendisi karşılasın vs vs saçmalıklar...

Hala çok muteber sayılan Wenger' in Arsenal' e transferlerde verdirdiği zarar 100 misli filandır ve onca imkana rağmen hocamız kadar kazandırmamış olması muhtemeldir. Veya Liverpool örneğini vereyim; ne anlı şanlı menajerler, sportif direktörler gelip geçti, sıçıp batırdılar, yazmaya kalksak ciltler dolar, okumaya mecal yetmez...

Transfer, kadro planlaması, takım kurgusu vs konularında hata yapmamış TD daha anasından doğmadı. Fatih Terim' in de yığınla hatası olmuştur (Mesela Yiğit Gökoğlan' ı futbolcu sanmış olmasını hala aklım almaz!)...Totale bakmak lazım; Fatih Terim A.Demirspordan Galatasarayımız yerine bir şekilde ezeli rakiplerimizden birine transfer olmuş olsaydı, bugün burada bulunanların yarısı filan FBJK platformlarında yazıyor olurlardı hararetli yorumlarını!...

Eleştirenlere de savunanlara da sükunet tavsiye ediyorum, nacizane...

Bazı yorumlar ;

D-ZLBfJWwAAfjlQ.jpg

D-ZLCRxW4AIZyQ4.jpg

D-ZLDdHWkAgiemO.jpg

D-ZLEcYXsAEyg-V.jpg

Kalma ihtimali yok gibi bir şey. Talip olan Arap kulübü 300-500 daha ateşler, gerekirse bonservisten düşülür yine gider. Amacının olası en fazla parayı kazanmak olduğunu açıkça ifade etmiş biri için dikkate alınmayacak kadar iddialı ifadeler bunlar...

Yalnız sosyal medya ile bu denli haşır neşir olan futbolcu hatırlamıyorum, böylelerinden uzak durmalı. Babel' e peşinen bir ayar çekilmesi gerekliliğini bu vesileyle belirtmiş olayım...Hedefi olan, takımının başarısına odaklanmış bir futbolcunun bunlara kafa yormaması lazım...

Bazı yorumlar ;

D-ZLBfJWwAAfjlQ.jpg

D-ZLCRxW4AIZyQ4.jpg

D-ZLDdHWkAgiemO.jpg

D-ZLEcYXsAEyg-V.jpg
yani siz avrupadada yada dünyanın herhangi bir yerindede böyle şeyler oluyor mu diyorsunuz ? Bakın ben cidden merak ediyorum..sosyolojik bir vaka haline geldi türk toplumu,yada heryer öyle ben abartıyorum..abarttığımı düşünenler başka ülke insanları ile ilgili örnek verebilir mi ?

Bir nesil saygısız, kültürsüz, ayıptan bi haber tam anlamıyla dejenere yetişti. Her istediklerini yapmayı, söylemeyi normalleştirdiler, oğluşları minik kızları için herşeyi mübah gören gerizekalı aileleri sayesinde cahillik, eğitimsizlik, ahlaksızlık "sosyal aktivite", "düşünce özgürlüğü", "eleştiri" kılıfıyla normalleştirildi.

Bugün Atatürk'e rahat sövülen, peygambere rahat sövülen, ülkenin tüm değerlerine ve herkese rahatça sövebileceğini düşünen komple bir gerizekalı güruh mevcut ülkede. Böyle gerizekalılar bana bu kadar hakareti durmaksızın yazsalar, o çalıştığım kulübü zora sokacak tüm hamleleri yaparım.

Bu ülkenin reset'e ihtiyacı var. Diagne 13'e satılırsa gelip Fatih Terim'i de tebrik edemeyecek kadar ahlaktan, objektiflikten yoksun insanlar. Konuşunca, yazınca adam sanıyorsun ama derdinin eleştirmek olmadığını her daim görüyorsun. Konu egosunun tatmini bu yeni nesil bireyselci gerizekalı kitlenin.

En son kime haklısın dediğinizi, yanıldığınızı hatırlamıyorsanız işte o gerizekalı sizsiniz. Ben de gideceğine inanıyorum ama artık 15'e falan zor.

yani siz avrupadada yada dünyanın herhangi bir yerindede böyle şeyler oluyor mu diyorsunuz ? Bakın ben cidden merak ediyorum..sosyolojik bir vaka haline geldi türk toplumu,yada heryer öyle ben abartıyorum..abarttığımı düşünenler başka ülke insanları ile ilgili örnek verebilir mi ?

Türkiye'de olduğu kadar böyle bir eğilim olduğunu iddia etmedim

Küfür her yerde var onu diyorum sadece,şiddeti bizde ki kadar değil.Yukarıda Rusya'da yaşanan bir olay mevcut

Eto'o sahadan ağlayarak çıkmıştı hatırlarsan bunun gibi bir çok olay var.Spor'da şiddet,küfür sadece Türkiye'de yaşanmıyor

Geri
Üst Alt