Kenan Bozak
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2009
- 3.441
- 781
- 363
Adamin sucu degil, teklif goturup, anlasanlarin sorunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok abicim isteyen eleştirsin isteyen savunsun benim buna bir şey dediğim yok ama bunu burnunun dikine yapmasın benim dediğim bu,ayrıca benim ilk sorduğum ve söylediğimin bunlarla alakası yoktu kendisi anlamıyor söylediğimi,yani enginin tepki verdiği profilde bir adamın kaale alınması mümkün mü onu diyorum bu engin içinde geçerlihocam sen neden kesinlikle anlamıyorsun okuduklarını
alayı gerizekalıBazı yorumlar ;
![]()
![]()
![]()
![]()
şimdi ırkçılık filan diye birşeyler yazmak istedimde boşa kürek çekme geliyor
Türk pasaportu varsa gelsin
yani siz avrupadada yada dünyanın herhangi bir yerindede böyle şeyler oluyor mu diyorsunuz ? Bakın ben cidden merak ediyorum..sosyolojik bir vaka haline geldi türk toplumu,yada heryer öyle ben abartıyorum..abarttığımı düşünenler başka ülke insanları ile ilgili örnek verebilir mi ?Bazı yorumlar ;
![]()
![]()
![]()
![]()
yani siz avrupadada yada dünyanın herhangi bir yerindede böyle şeyler oluyor mu diyorsunuz ? Bakın ben cidden merak ediyorum..sosyolojik bir vaka haline geldi türk toplumu,yada heryer öyle ben abartıyorum..abarttığımı düşünenler başka ülke insanları ile ilgili örnek verebilir mi ?