Diagne: "Hiçbir yere gitmiyorum!"

Bu dediklerin, sadece Futbol değil hayatın her alanı için geçerli olan ve maalesef önüne geçilemeyecek şeyler; sosyal medyayı mı yasaklayacaksın?.. Böyle olması benim de hiç hoşuma gitmiyor; twitter-instagram hesabım bile yok...

Fiziken olduğu kadar mental yönden de güçlü olanlar ayakta kalır, olamayanlar silinip gitmeye mahkumdur. Bunu da bir mental sınav olarak düşünmek yerinde olur yani...

Burada kritik nokta; sportif ve insani karakteri güçlü sporcuları tercih etmektir. Kırılgan adama her şey bahane...

Ayakta kalmak da neyi kast etmene bağli. Futbolcular her türlü parasini alacak, üzerine yatsalar, gayet mutlu hayat sürerler ömür boyu. FIFA futbolcularin yasal hakkini koruyor. Kaybeden ise kulüp oluyor. Yani biz kaybedebiliyoruz sadece.

Mesele Arizali oyuncular bizde iş görüyor. Bu tarz adamlari kazandiğimizda hep başarili olduk. Sosyal medyayi YASAKLAYAMAYIZ, ancak bir kulüp Taraftarindan, Hocasina, Futbolcularina yönetimine, Üyelerine kadar bir ise, her Galatasaray'li bu mesuliyet ile hareket etmesi gerekiyor.

Tebrik etmek lazim... Bir kere yaparsin, iki kere yaparsin, sonra bazi hamlelerin kulübün aleyhine oldugunu anlayip, vazgecersin. Kulüpte herkesten, yüzde yüz Galatasaray icin dogru kararlari beklerken, burada kendi ego ve kisisel zevkini iki dakika kulüp menfaatine frenleyemiyorsun. Hep ayinisini yapip, farkli sonuc bekliyorsun.

:tbr: :tbr:

bence 3e 5 e bakmadan 10 falan veriyorlarsa verelim gitsin

bu adamda tarık çamdalı aratacak potansiyeli görüyorum 4 yıl klübede oturur çatır çatır paraları yer geçmiş olsun.

Pek takip etmedim bu delioglani eskiden. Ama Mustafa Cengiz ile ilk bulusmasina earpod ile gitmesi bende zaten bir şüphe uyandirmisti.

Adam zaten buydu nesine şaşırıyoruz ben de onu anlamıyorum. Mental sorunları var diye milyon kere yazıldı burada. Bunları alırken düşünecektik. Artık çok geç.
Mental sorun var, mental sorun var. Pek çok arıza futbolcumuz oldu ama bunun durumu çok başka. Hem hayatını sosyal medyaya endeksli olarak şekillendirebilecek kadar gerizekalı, hem de tripte kezbanlığın ötesine geçip kariyerinin son çeyreğini b*k edebilecek kadar hasta.

Geri
Üst Alt