Diagne İçin Artık 3 Milyon Euro'luk Teklif Bekleniyor

Elimizde patladi öyle böyle degil. 13 milyona aldigimiz 30 gol atmis adami satamadik ya la. Oraya buraya kiralayip piyasasini düsürdük. Devre arasi yine bir yere kiralariz.

Kimse almaz. Sözleşmesi bitene kadar kiralanır oraya buraya.

Bu adam tekme tokat yollanacak kadar kötü oyuncu değil şahsen takımda kalmasını isterim.

Forvet olarak Umut Bulut'tan yeteneksizi gelmez derdim hep bizim takıma. Bu daha da beteri. Umut gelirken hiç değilse bu kadar büyük bir maliyete sebep olmamıştı.

Diagne'yi stadda izleyen biri, ne demek istediğimi anlar. Adamda sıfır özellik. Pas yok, dribling yok, şut yok, oyun zekası yok top kontrolü yok hiçbişe yok.

Forvet olarak Umut Bulut'tan yeteneksizi gelmez derdim hep bizim takıma. Bu daha da beteri. Umut gelirken hiç değilse bu kadar büyük bir maliyete sebep olmamıştı.

Diagne'yi stadda izleyen biri, ne demek istediğimi anlar. Adamda sıfır özellik. Pas yok, dribling yok, şut yok, oyun zekası yok top kontrolü yok hiçbişe yok.
Stad da izlemeye gerek yokki televizyonda da ilk iki maçında belli etti kendini zaten.

Bari kampa çağırın lan, elimizdeki malı değersizleştirmede üstümüze yok.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ne Umut'u ne Diagne'si bu gozler Ali Lukunku gordu.

Tamda fenerin yiyeceği cinsten bir kazıktı normalde gol krali olan oyunculari onlar fahiş fiyatlarda alırdı.

Adana Demirin Balotellisi varsa bizim de Balotelsizimiz var, Diagneeeeeeeee.

Hain gomis paraci gomis takımı satan gomis deyip adamı sudan ucuza verip o parayı da gidip cimbombomun çocuğu emre akbabaya gömen teknik direktör ve yönetime saygılarımı sunuyorum.
Toplamda verilen maaşlar ve kiralık yada bonservis ücretleri forvet ve orta saha için 50 milyon euroyu aşmıştır .
Tebrikler ...

Fenerbahce olsa simdi Adam 15‘e satilmisti.

ben en az 5.5 / 6 Mio € bekliyorum bu Transferden.

5 milyon euroya satsak zarar etmiyoruz tl bazında bakarsak, ama çok daha iyi olabilirdi elimizi yüzümüze bulaştırdık.

3 dogru degildir

Geri
Üst Alt