Diagne'den Transfer Açıklaması: "Ben hâlâ Galatasaray oyuncusuyum, Galatasaray için çalışmaya devam ediyorum"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Mbaye Diagne: "Kolay bir maç olmadı. Elimizden geleni yaptık. Bundan sonra çalışmaya devam edeceğiz ve sonrasına bakacağız.

Ben hâlâ Galatasaray oyuncusuyum. Galatasaray için çalışmalarıma devam ediyorum."

b735ded9c0924befa143470a78cf3ff6.jpg

Sen de gidersen gol atamayız. Kalacaksın Kral.

Şuan bu takım 2m€ nun hesabını yapıyor ve hıyarın teki sana 15 verdi aldı inanamıyorum gerçekten inanamıyorum

Ya bırak Allah aşkına ya. Akrabası xovid olur kendi alışverişe gider. Takımın iplemiyor. Suç sende değil suç seni oynatan hocada. Disiplin diye birsey kalmamış takımda. Umarım en kısa zamanda hepiniz gidersiniz.

Galatasaray için mi çalışıyormuş!

İlk goldeki usta işi dokunuşu gözlerimizin pasını sildi resmen. Kal kral kal tabii

Kaçırdıgınız bi detay var.....Satıldı yada gönderildimi acaba..???

Ben ......HALA..... Galatasaray oyuncusuyum. Galatasaray için çalışmalarıma devam ediyorum."

Ben henüz kendisinden bir forvet golü göremedim. Ya penaltı golleri ya da ayagına gelen topları yere sektirip şans eseri giren goller. Bugunkü maçtada aynısı oldu onuda az daha atamıyodu. Kısacası kendisine forvet demek istemiyorum bu gözler ne forvetler gördü. Bir maçta 10 kere ofsayta yakalanan 35 lik burak bile şu an bizde olsa çok rahat liderdik

Hücumdaki 2 Zekeriya'nın da gitmeye niyeti yok. Yine forvet alamadan kapatacağız sanırım

Geri
Üst Alt