Diagne'den Uydurma Haberlere Tepki: "Üç tane eş istediğimi düşünüyorsanız kız kardeşinizi bana gönderebilirsiniz"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Mbaye_Diagne_Karagümrük.jpg

Çevresindeki kadınların eşleri olduğu haberlerine Instagram hikâyesinden yanıt veren Diagne, şunları söyledi:

"Selam Türk medyası. Yanımdakiler kız kardeşlerim. Aptal insanlar var, anlıyorum ancak bir sonraki seferde bana sorun.Bunlar kardeşlerim. Bunu anlayın artık cahiller. Böyle bir durum bir kez daha yaşanırsa avukatımla görüşürsünüz.Eğer üç tane eş istediğimi düşünüyorsanız kız kardeşinizi bana gönderebilirsiniz. S*ktirin gidin şimdi."

Bu sezon Fatih Karagümrük'le yedi maça çıkan Senegalli, dört gol atıp bir asist yaptı.

Goal

Diagneyle uğraşan uzun yaşamaz. Hodri meydan

Çok sert. Fatih Hoca'yla teşriki mesaisi var reisin belli ki.

o kadar dedik uydurma haberlere benziyor bunlar diye ben esinin yanindaki bakicisi da olabilir demistim megersem kardesleriymis.

twitter ozellikle lagim kuyusu

Ya basın yazmıyor ki bunu instagram da twitter da etkileşim almak için yapıyorlar ve bu tür hesaplar o kadar çok türedi ki. Yani onlara göre Balotelli hergun Galatasaray hakkında konuşuyor avrupa basını Galatasaray'ın ne kadar iyi bir takım kurduğunu felan yazıyor.

Bu yüzden dolayı ben böyle sitelerden sıkıldım adam kıçından uydurup bisey yazıyor millet de buna sorgusuz sualsiz inanıyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis kiziyorsun da, cok eşliligi savunan da sensin yani

+sorsana bakalım tek eşlilikten mi, çok eşlilikten mi yana?
-özgür saçmalama ya...
+şaka yapıyorum be oğlum hemen alınıyosun.

yani yanındaki kızlar boşta! bu cümleden bunu mu anlamalıyım ???

Geri
Üst Alt