Abiler ya bizim foruma Beşiktaşlılar çöktü , yada bizim arkadaşlar da tinere başladı. Bu sezon yapıştırır geçer diyenler mi ararsın , içinden geçecek diyenler mi. Yav bu adam birinin içinden geçmeyi bırakın yanından bile geçemiyor kendini yere atıyor siz neden bahsediyorsunuz. Yok 10m dan aşağı satmayalım diyenler mi ararsınız. Bütün klüplerde sıraya girmişti Galatasaray bizi kazıklasın diye. Adama 5M teklif bile gelmiyor kabul edin bunu artık. Diagne başka takımda olsa Galatasaray Diagneyi 10M a alacak diye kulübü basarsınız siz ne yapıyorsunuz, bu adam topçu mu diye.Artık gerçeği kabul edin dostlar Diagne de biz kazık yedik, bu kazık da bizden çıkabilecek bir kazık değil. Bize çok büyük maliyetli bir ders oldu . Taraftar istiyor diye bir oyuncu alınmayacağını yönetim anlamıştır. Şimdi bundan sonra ne yapılabileceğine bakmak lazım. Bana kalırsa 3-5 bakılmadan anında yollanmalı . Adamın bize çok fazla yıllık maliyeti var . Yetmezmiş gibi bu var diye yerine adam da almıyorlar . Adamın bir faydası yok, faydası olacak adamı da engelliyor. Bu adam 10M ederse , Shörlot kaç edecek 50 M mu ? Ozan kabağı bile kaça satabildik ki bu boş paket futbolcuyu 10a satacaz, geçin o işleri . 5M gelse yönetim anında satar hiç düşünmez bile.