Diagne'ye Teklif Geldi İddiası!

Gitsin bence. Biz Diagne'den verim alabileceğimiz topu oynarsak onun 2 katını Falcao'dan da alırız zaten. Falcao'nun maaşı çok yüklü ama Diagne'nin bonservisten soktuğu kazığın yanında devede kulak. Santrafor pozisyonunda Adem dışında gönderilemez bir isim göremiyorum ama Falcao-Diagne arasında tercih yapacaksam Falcao'nun kalmasını tercih ederim.

Gitsin bence. Biz Diagne'den verim alabileceğimiz topu oynarsak onun 2 katını Falcao'dan da alırız zaten. Falcao'nun maaşı çok yüklü ama Diagne'nin bonservisten soktuğu kazığın yanında devede kulak. Santrafor pozisyonunda Adem dışında gönderilemez bir isim göremiyorum ama Falcao-Diagne arasında tercih yapacaksam Falcao'nun kalmasını tercih ederim.
abi falcao çok formsuz bence diagne > falcao şu an

abi falcao çok formsuz bence diagne > falcao şu an

Onyekuru-Feghouli hala top oynayabiliyorken takıma giren Diagne'nin 6'sı penaltı 10 golü var yarım sezonda. Yakın tarihin en rezil Galatasaray'ın da kanatsız oynayan ve anca 16 maça çıkabilen Falcao'nun ise 2'si penaltı 10 golü var. Sakatlık riskini saymazsak hiçbir şekilde Diagne'yi Falcao'nun önünde tercih etmem. Ha 5 milyona gelen, 1.5 milyona oynayan bir adam olsa olabilirdi ama 15 milyon bonservis verilen, 2.250 maaş alan ve o paranın gramı kadar oyun içi katkısı olmayan adamı da kim olursa olsun Falcao'nun önünde seçemem. Bana göre ikisi de rezil durumda, gönül ister ki ikisini de elden çıkartıp Dzyuba filan tarzı standartı belli lider bir 9 numara bulalım ama öyle bir şey olmadığına göre en az 1'ini takımda tutmak durumundayız. Bana en nihayetinde ikisi de elimizde patlayacak gibi geliyor ama mevcut şartlar gereği Diagne'yi elden çıkarmanın en iyi ticaret olacağını düşünüyorum.

Onyekuru-Feghouli hala top oynayabiliyorken takıma giren Diagne'nin 6'sı penaltı 10 golü var yarım sezonda. Yakın tarihin en rezil Galatasaray'ın da kanatsız oynayan ve anca 16 maça çıkabilen Falcao'nun ise 2'si penaltı 10 golü var. Sakatlık riskini saymazsak hiçbir şekilde Diagne'yi Falcao'nun önünde tercih etmem. Ha 5 milyona gelen, 1.5 milyona oynayan bir adam olsa olabilirdi ama 15 milyon bonservis verilen, 2.250 maaş alan ve o paranın gramı kadar oyun içi katkısı olmayan adamı da kim olursa olsun Falcao'nun önünde seçemem. Bana göre ikisi de rezil durumda, gönül ister ki ikisini de elden çıkartıp Dzyuba filan tarzı standartı belli lider bir 9 numara bulalım ama öyle bir şey olmadığına göre en az 1'ini takımda tutmak durumundayız. Bana en nihayetinde ikisi de elimizde patlayacak gibi geliyor ama mevcut şartlar gereği Diagne'yi elden çıkarmanın en iyi ticaret olacağını düşünüyorum.
diagneyi mental olarak hazır hale getirmek bence falcaonun fizik halini yerine getirmekten daha kolay adam hatayın ptt stoperlerine diş geçiremedi ben diagneden bu sezon ümitliyim en azından fizik olarak çok iyi durumda falcaonun durumu beni üzüyor

diagneyi mental olarak hazır hale getirmek bence falcaonun fizik halini yerine getirmekten daha kolay adam hatayın ptt stoperlerine diş geçiremedi ben diagneden bu sezon ümitliyim en azından fizik olarak çok iyi durumda falcaonun durumu beni üzüyor
çalışıyor gibi geliyor eskisi gibi 7 karılı hürmüz misali storyleri de yok

Biz 13 verdik diye bu adamın değeri 13’tür anlamına gelmiyor. O beğenmediğimiz Araplar da Terim&Abdürrahim kafasıyla transfer yapmıyorlar. Profesyonel yardım alıyorlar. Aldığımıza yakın bir paraya satacağımızı zanneden hayal görüyor. Bu adama ne veriyorlarsa satıp ya gelecek vadeden bir oyuncuya ya doğrudan altyapıya gömelim.

5 milyona gerek yok. Birde forvet aramayalım, zor bela ortasaha getiriyoruz.

Abiler ya bizim foruma Beşiktaşlılar çöktü , yada bizim arkadaşlar da tinere başladı. Bu sezon yapıştırır geçer diyenler mi ararsın , içinden geçecek diyenler mi. Yav bu adam birinin içinden geçmeyi bırakın yanından bile geçemiyor kendini yere atıyor siz neden bahsediyorsunuz. Yok 10m dan aşağı satmayalım diyenler mi ararsınız. Bütün klüplerde sıraya girmişti Galatasaray bizi kazıklasın diye. Adama 5M teklif bile gelmiyor kabul edin bunu artık. Diagne başka takımda olsa Galatasaray Diagneyi 10M a alacak diye kulübü basarsınız siz ne yapıyorsunuz, bu adam topçu mu diye.Artık gerçeği kabul edin dostlar Diagne de biz kazık yedik, bu kazık da bizden çıkabilecek bir kazık değil. Bize çok büyük maliyetli bir ders oldu . Taraftar istiyor diye bir oyuncu alınmayacağını yönetim anlamıştır. Şimdi bundan sonra ne yapılabileceğine bakmak lazım. Bana kalırsa 3-5 bakılmadan anında yollanmalı . Adamın bize çok fazla yıllık maliyeti var . Yetmezmiş gibi bu var diye yerine adam da almıyorlar . Adamın bir faydası yok, faydası olacak adamı da engelliyor. Bu adam 10M ederse , Shörlot kaç edecek 50 M mu ? Ozan kabağı bile kaça satabildik ki bu boş paket futbolcuyu 10a satacaz, geçin o işleri . 5M gelse yönetim anında satar hiç düşünmez bile.
Katılmıyorum.
Hele taraftar istiyor diye alınan oyuncu olduğu düşüncesi tamamen yanlış. Taraftar herhangi bir forvet istedi o sene. Çünkü sezona forvetsiz girildi, forvet yoktu. Devre arasında ellerinde 10 milyon ile 1 ay boyunca forvet bulamadılar gidip son gün bütün parayı Diagne'ye gömdüler. Taraftarın suçu nedir?

Ayrıca Diagne bu kadar kötü oyuncu değil.

Gitsin diye dua ediyordum ama alıştım kerataya.
Diagne satılık deyildirr!

Yönetimde bşraz iş bilen olsa çıkar resmi açıklama yapar, "15 Milyon dan bir kuruş aşağı olmaz o da oyuncumuz isterse, kendisi bizim için değerlidir" der geçersin

Hem oyuncun gaza gelir değerli hisseder gitmezse de küsmez , hem oyuncuna değer kaybettirmezsin hem de şu araplar da anlar karşılarında enayi olmadığını.

Oyuncu bu rakamı eder etmez tartışmasına girmeyelim elif denen çöp ile Diagne in yarısı kadar gol atmamış adama 20 milyon isteyen koç tan(transferde hileler dahil) biraz pazarlama taktiği öğrensinler

Geri
Üst Alt