Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.446
- 6.475
- 1.123
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adem bence kesin yolcu
malatya törenin fesih bedelinden 4m gelir elde etmiş
ademin bizdeki maaşı 4m bu sene
malatya üstüne 2 3 daha koyar adem de kabul eder
Valla Adem'in geçen sezon oynadığı bazı maçlar Cagne'den de Falkoa'dan da iyiydi. Gitmesini hiç istemiyorum. Bir de sınır gelecek falan diyorlar. Mallık olur.
Üstat adam kötüyse ne yapalım bir yere satacaz diye sürekli oynatalım mı ? Onu da yaptık kimse almıyor. Daha fazla takıma zarar vermemesi için yollanması gerekir. Kazık yemedik demek için ne bu ısrar. Bir laf vardır fazla gurur adama vurur diye. Gurur yapmanın mantığı yok kazık yediğimizi kabul edelim , hatamızdan ders alalım . Bu dersin bize bedeli de 13 milyon olsun.13 milyona alıp 3 e satıcaksak komple kapıya kilit vuralım daha iyi eldeki oyuncuyu yerin dibine sokan bizden başka kulüp yoktur.
Taraftar mi istiyor? Cagne'nin alinmasinin tek sebebi 4 ayda forvet bulamayan yonetim ve teknik heyettir.Abiler ya bizim foruma Beşiktaşlılar çöktü , yada bizim arkadaşlar da tinere başladı. Bu sezon yapıştırır geçer diyenler mi ararsın , içinden geçecek diyenler mi. Yav bu adam birinin içinden geçmeyi bırakın yanından bile geçemiyor kendini yere atıyor siz neden bahsediyorsunuz. Yok 10m dan aşağı satmayalım diyenler mi ararsınız. Bütün klüplerde sıraya girmişti Galatasaray bizi kazıklasın diye. Adama 5M teklif bile gelmiyor kabul edin bunu artık. Diagne başka takımda olsa Galatasaray Diagneyi 10M a alacak diye kulübü basarsınız siz ne yapıyorsunuz, bu adam topçu mu diye.Artık gerçeği kabul edin dostlar Diagne de biz kazık yedik, bu kazık da bizden çıkabilecek bir kazık değil. Bize çok büyük maliyetli bir ders oldu . Taraftar istiyor diye bir oyuncu alınmayacağını yönetim anlamıştır. Şimdi bundan sonra ne yapılabileceğine bakmak lazım. Bana kalırsa 3-5 bakılmadan anında yollanmalı . Adamın bize çok fazla yıllık maliyeti var . Yetmezmiş gibi bu var diye yerine adam da almıyorlar . Adamın bir faydası yok, faydası olacak adamı da engelliyor. Bu adam 10M ederse , Shörlot kaç edecek 50 M mu ? Ozan kabağı bile kaça satabildik ki bu boş paket futbolcuyu 10a satacaz, geçin o işleri . 5M gelse yönetim anında satar hiç düşünmez bile.
Yav yönetim forvet alamadı eyvallah ama o dönem taraftar da Diagne için tutturmuştu bunu kabul edelim renktaş. Diagne aşağı diagne yuksrı yatıyordu bizimkiler.Taraftar mi istiyor? Cagne'nin alinmasinin tek sebebi 4 ayda forvet bulamayan yonetim ve teknik heyettir.
Gelmiyor diyelim renktaş Belhanda gibi turşusunu mu kuracağız adamın?abi oyuncumuza sahip çıkalım pazardan armut vermiyorlar 5 milyona ne satışı ya en az 10 işlerine geliyorsa
kasımpaşa performansı aklımdan çıkmıyorGelmiyor diyelim renktaş Belhanda gibi turşusunu mu kuracağız adamın?