Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: # Diana Taurasi

Bence 2si de değil. Fowles gelene kadar Avrupa'da ve Türkiye'de Tina oynayacak. Fowles gelince Avrupa'da Fowles, Türkiye'de Tina oynayacak. Gerçi bu da çok saçma oldu :o

Türkiye'de daha iyi olan Fowles'ı neden kullanmayalım ki, bunlara ek olarak ikisi birden gelirse Avrupa'da oynatabileceğimiz bir Avrupalıdan olacağız, bu takımın Dee, Alba ve Tina'nın yanına mutlaka bir guard ve bir uzun takviyesine ihtiyacı var.

(alıntıdır)

DEDİKODU:taurasi yi galatasaray'a kaptıran aziz yıldırım ve kurmayları mustafa sarp transferiyle karşı atağa geçmek üzere":asd::asd:

14e35f68.png

Kuşlarda penny taylor a da büyük öfke var :)

taurasi için gecen sene takımı bırakıp giden penn taylor da gönderilmeli ..

Türkiye'de daha iyi olan Fowles'ı neden kullanmayalım ki, bunlara ek olarak ikisi birden gelirse Avrupa'da oynatabileceğimiz bir Avrupalıdan olacağız, bu takımın Dee, Alba ve Tina'nın yanına mutlaka bir guard ve bir uzun takviyesine ihtiyacı var.

Evet önemli olan guard.

Medical Park'a helal olsun Acıbademe karsı adamlar ılk yılından sonra maddi olarak agırlıgını koymak ıcın herseyı yapmaya calısıyorlar Voleybol takımımızda da boyle transfer beklemek mumkun bu arada basketbol Erkek takımımızda bır oyuncu son yıllarda bu kadar yuksek paralar almadı, Erkek takımımızında iste boyle saglam sponsorlar bulmalı Oktay hoca bu kadroyla neler yapabıldıgı ortada bide butcemız 2-3 kat artınca neler yapabılecegını tahmın etmek o kadar da zor degıl.

Bence de erkek takımında izlediğimiz yol daha iyi.

Augustus'un sakatlıktan çıkmış hali bu, yanlış olur bu karşılaştırma. 2009 istatistiklerine bakalım. :)

Seimone Augustus 21.0 sayı, FG:%57, 3PG %64,3, 4.2 ribaund, 1.5 asist, 2 top çalma, 0.5 blok

Diana Taurasi 20.4 sayı, FG:%46.1, 3PG %40.7, 5.7 ribaund, 3.5 asist, 1.2 top çalma, 1.4 blok

Yalnız sorun şurda. Tina'yı 2 ay için mi aldık ? Tina da Fowles da aynı tip oyuncular. Tina'nın yerine 4 numara alınamaz mıydı ?

fowles bence gelmeyecek tinayı 2 aY icin aldıklarını hic sanmıyorum. zaten 2 ay icinde tina gelmez buraya. fowles dinlenmek istemiştir.

gene twitterdan ;

Taurasi'yi almışız. Artık Aziz Çıldırım.:asd:

ntvspordakilerde kıskançlıklarından çatlicaklar sakin olun koyduk mu??:animation:

Bunlara gerek yok Taurasi daha buyuk oyuncu olabılır ama Baby face killer(Augustus)'un yerı bızde cok farklı o sadece yeteneklerıyle degıl ruhuyla, coskusuyla oynuyordu gercek bir GALATASARAYLI gibi Taurasi kendini kanıtlasın ondan sonra notunu verırız Augustus bır gunde Prenses olmadı Bir gundede Tahtan inmez :)

Kaan Kural haklı ve güzel konuştu.

Beyler asıl Cafe Crown dan kurtulup Erkek basket takımının ismini de Medical Park GALATASARAY yaparsak salak saçma yabancılar oynatmak zorunda kalmaz dünya yıldızlarını M.P. GS'a yığar , bizde ülkerin vermiş olduğu kemiği önbahçelerine fırlatırız .!!!

Yeni yönetimden böyle bir hareket bekliyorum ....

veya TürkTelekomla birleşme ....

arkadaşlar olay ne bugün pek çok internet sitesinde bu haberi gördüm basketi pek takip etmem kimdir bu taurasi ne işe yarar herkes bu konuyu konuşuyor webaslanda yılın transfer tokatı diye başlık atılmış

Augustus'un sakatlıktan çıkmış hali bu, yanlış olur bu karşılaştırma. 2009 istatistiklerine bakalım. :)

Seimone Augustus 21.0 sayı, FG:%57, 3PG %64,3, 4.2 ribaund, 1.5 asist, 2 top çalma, 0.5 blok

Diana Taurasi 20.4 sayı, FG:%46.1, 3PG %40.7, 5.7 ribaund, 3.5 asist, 1.2 top çalma, 1.4 blok

Ben de onu yazacaktım unuttum altına eklemeyi. Augustus sakat sakat bu istatistikleri yakaladı diyecektim.

Geri
Üst Alt