Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: # Diana Taurasi

İnsallah seneye bütün branşlarda küllerimizden doğacağız

Biri kadınlar basketboldaki yabancı sınırlamalarını anlaşılır ve detaylı şekilde yazabilir mi? Bir de seneye kadromuzda kesin olacak yabancıları ve bu kontenjanları nasıl doldurduklarını...

Müthis kapak olur. Aciklayin artik

Dengeyi sağlamak lazım dedi. 1 oyuncuyla olmaz dedi. Galatasaray'ın kadın ve erkek basketbol takımlarında izlediği yol çok farklı dedi. Bence erkek takımındaki yol daha iyi yol dedi. Kadın takımında seneye belki şampiyon olacaklar ama istikrardır önemli olan dedi.

Ben de onu yazacaktım unuttum altına eklemeyi. Augustus sakat sakat bu istatistikleri yakaladı diyecektim.

O aptal sakatlık olmasaydı dünyanın en iyi oyuncusu Augustus diyecektik şimdi. Neyse 3 Haziran'dan itibaren Augustus kendisini beğenmeyenlere kapakları takmaya başlayacak. İçim rahat illaki parçalıyı bir daha giyecek.

Sorması ayıp bu transferi kim yaptı? Mevcut yönetim gidiyor. Yeni yönetim gelmedi. Olaki gerçek haberse Aysal başkanın fenere ilk kazığı olarak görebiliriz. ;)

Basketboll dan hic anlamam, helede bayanlarin oynadigindan.

Simdi bu kadin cokmu iyi, popüler biri?

Fener den bize mi geliyor?

Bomba transfer mi?

Sorması ayıp bu transferi kim yaptı? Mevcut yönetim gidiyor. Yeni yönetim gelmedi. Olaki gerçek haberse Aysal başkanın fenere ilk kazığı olarak görebiliriz. ;)

Hakan Üstünberk. Aysal aramış zaten seçilirse devam edecekmiş Üstünberk.

taurasi belki agustustan 3 5 fazla atar hücümda bişey degişmez denilebilir. ama taurasinin agustusta olmayan defansı var. zaten agustustan farklı kılan şey o..

Biri kadınlar basketboldaki yabancı sınırlamalarını anlaşılır ve detaylı şekilde yazabilir mi? Bir de seneye kadromuzda kesin olacak yabancıları ve bu kontenjanları nasıl doldurduklarını...

Türkiye'de Sahada 3, kenarda 1, tribünde 1 olmak üzere toplam 5 yabancı alabiliyoruz.

Avrupa'da 2 tane kıta dışı oynatılabiliyor, Avrupalı serbest.

Şu anda elimizde Alba Torrens, Diana Taurasi ve Tina Charles var. Alba Avrupalı, Diana ve Tina kıta dışı. Yani 2 tane daha Avrupalı yabancı transfer hakkımız var.

Geri
Üst Alt