Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Bide teknik direktör de vasat. 1-2 yeni yerli oyuncu ve yeni bir hoca ile Türkiye ve Avrupa'da sampiyon olabiliriz bence.

Evet en önemli sorun şu an koç. Bu sene son şansı bu kadroya da F4 yaptıramazsa bıraksın bu işi zaten.

Evet en önemli sorun şu an koç. Bu sene son şansı bu kadroya da F4 yaptıramazsa bıraksın bu işi zaten.

burdada teknik direktör muhabbeti açılmış yine oyuncu var imkan var oynatacak teknik direktör yok deniliyor.

buraya kimi bulsakk hımmmmmmm buldummm ben :)

Ortada bir gercek var ki o da Isil'in sakatliktan sonra tekrar eski performansina kavusamamasidir, cok vasat bir goruntu sergiledi. Final serisinde cok kotuydu kendisi, umarim onumuzdeki sezon tekrar eski formuna kavusur.

Adayim Cem Akdag. Olmuyorsa yabanci bir antrenör. Ama en iyisi kimse o

Aynen. Bende öyle düsünüyorum hatta Isil´in bile cok cok kaliteli oldugunu düsünmüyorum. Hirsli kiz, sembol filan ama cok kaliteli degil bence. Digerleri basketci bile degil :) Esmeral´i da aldik mi tamamdir :)

bahar caglar var kaliteli takımda gülşah gümüşayda iyi sutördür. melisacan devşirmesi yerine barbara turner gelecek bence.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden toplu bir açıklama;

1 - Alba Torrens'le ilgilenmiyorduk,

2 - Taurasi ile ilgilenmiyorduk,

3 - Geçen sene lig kupasıyla ilgilenmiyorduk,

4 - 29 senedir Türkiye Kupası'yla ilgilenmiyoruz,

5 - UEFA Kupası umrumuzda bile değil,

6 - 104 senedir avrupa kupalarıyla ilgilenmiyoruz.

7 - İnsanlıkla zaten alakamız yok. :D

Böyle bir mesajın Fanzin 'deki üye yorumlarında görebilmek isterdik. Fanzinciler duyun bu sesi. :)

Bir madde de ben ekleyeyim;

8-) Bu yıl şampiyonlukla ilgilenip ilgilenmeyeceğimizi, Sivasspor maçının bitiminden 2 dakika sonra karar vereceğiz.

Ortada bir gercek var ki o da Isil'in sakatliktan sonra tekrar eski performansina kavusamamasidir, cok vasat bir goruntu sergiledi. Final serisinde cok kotuydu kendisi, umarim onumuzdeki sezon tekrar eski formuna kavusur.

aynen gecen seneki performansından sonra özelllikle final maclarında sahada uyuması canımı sıktı. gizem yavuz alınabilir aslında yada esra şencebe..

Basketbol ile ilgilenmiyorum ama bu oyuncuyu fenerin elinden aldık gibi birşey oldu herhalde, bu da süper oldu... :asd:

Ahahaha antuya gireyim dedim topic çökmüş sayfalarca aynı şeyler yazıyor ilahi antu :asd:

Yokmu antudan ssler :D

Antu Haber diye yayınladıkları başlıkta fatal error var :

Yıllardır şampiyonluklara ambargo koyan bayan basketbol takımımız geçtiğimiz sezon hedef büyülterek Şampiyonlar Ligi Kupasını almak için kolları sıvadı. Kadrosunu güçlendirmek için dünyanın en iyi oyuncularını kardorusuna katmaya başladı. Yapılan transferlerin en çarpıcısı ise dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Diana Taurasiydi. Kurulan müthiş kadro sezona fırtına gibi başladı. Ligde ve Şampiyonlar Liginde rakip tanımaz bir şekilde yoluna devam ediyordu.

Basketbolda öyle bir kupa mı var angutlar :asd: Euroleague olmasın o :D

ezik.jpg

Bosuna ezik demiyoruz. :o :o :o

Gercekten cok acitmisiz :)

basketboldan pek anlamam agustusu niye almıyoruz,taurasi ile mevkisi falan mı aynı?

Geri
Üst Alt