Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

taurasinin avrupalı pasaportuda varmış galiba kıta dışı sayılmıyabilirmiş dogrumu bu..

Diana'nın İtalya pasaportu var zaten.

oh oh boyle kapaga can kurban bu daha baslangic hele aysal baskan gelsin siz daha cok goracaksiniz bu tur misilemeleri gun gelir devren donar demis atalarimiz.

HAhaha bize midesiz diyen adamlara bak.

Kefen giyerim Fener forması giymem dediği Tümer Metin'i aldılar.

2 yıl önce Abdi İpekçi'de kendi taraftarlarına saldıran Kaya Peker'i transfer ettiler.

Yıllardır tribünde katil Emre diye bağırdıkları adamı transfer ettiler.

Beşiktaş formasından başka forma giymem diyen hatta gerekirse oynamam diyen Mehmet Topuz'u aldılar.

Şimdi bize kalkıp midesiz diyorlar.Asıl midesiz sizsizniz.

simdi onu okuyordum

ne kadar embesil varsa spor basinina aliyorlar

Galatasaraylı taraftarlar, bayan basketbol takımına, geçen sezon Fenerbahçe'de oynayan ünlü ABD'li oyuncu Diana Taurasi'nin transferi nedeniyle basketbol şubesinden sorumlu yönetici Hakan Üstünberk aleyhine tezahüratta bulundu.

Protokol tribününde kulüp başkanı Adnan Polat ile birlikte karşılaşmayı izleyen Üstünberk, taraftarların tezahüratı üzerine ayağa kalkarak, onları alkışladı.

Beşiktaşlı yönetici Şeref Yalçın da karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

:asd:

Ulan sporx :asd:

ezik.jpg

Bosuna ezik demiyoruz. :o :o :o

Ağır liseli diyelim buna...

Bu arada Diana,Penny için geldi deniliyor ama duyduklarıma göre Fowles ilede arkadaşlığı çok kuvvetliymiş.Fowles´ında rolu olabilir bu transferde.

1000 mesajı geçmiş. Hiç izlemedim dişi kobe diyorlar. İnşallah faydalı bir transfer olur.

Bu arada Diana,Penny için geldi deniliyor ama duyduklarıma göre Fowles ilede arkadaşlığı çok kuvvetliymiş.Fowles´ında rolu olabilir bu transferde.

Fowles ile Spartak'tan arkadaşlar ama ben Fowles'ın pek hazettiğini sanmıyorum Diana'dan. Ayrıca hiç kimsenin Peny kadar yakın olması mümkün değil, aynı şehirde olmaları büyük avantaj sağlamıştır bize. Penny de zorla imza atmış Fenerbahçe'ye zaten. :D

Geri
Üst Alt