Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: Taurasi Cimbom yolunda

Taurasi gelsin.. hep bizim sevdiğimiz oyuncuları onlarmı alacak

birazda biz yapalım böyle işleri

ayrıca Fenerde oynadı diye niye karşı çıkılıyor anlamadım..

kadın fB taraftarı değilki geldi oynadı 6 ay hepsi bu

biz Kazım'ı transfer etmişiz tauraside ne ki..

İsmail Şenol - Fenerbahçe yönetimi, kadın basketbolunun en büyük isimlerinden Diana Taurasi'yi, astronomik bir ücret talep etmesi nedeniyle, yeniden kadrosuna katmaktan vazgeçti. Bunun üzerine, Fenerbahçeli Penny Taylor ile aynı kentte forma giymek isteyen Taurasi'nin, Galatasaray yönetimine mesaj gönderdiği belirtiliyor. Ancak sarı-kırmızılılar da taraftar tepkisi nedeniyle transferi beklemeye almış durumda.

Fenerbahçe yönetimi, doping skandalı sonrası takımdan ayrılan Diana Taurasi'yi, yeniden kadroya katmak için, yıldız oyuncu ile bir süredir görüşmelerde bulunuyordu. Ancak Türkiye'den kırgın ayrılan Taurasi, yeniden sarı-lacivertli formayı giymek için, prim ve astronomik bir ücret talebinin yanı sıra birçok özel istekte bulundu. Daha önce Penny Taylor ile yeniden anlaşan sarı-lacivertli yönetim, Taurasi'nin, ücretini neredeyse 2 katına çıkarması üzerine, transferden vazgeçme kararı aldı. Bunun üzerine, yakın arkadaşı Penny Taylor ile aynı şehirde oynamak isteyen Taurasi, sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'a gelebileceği mesajı gönderdi.

Bir anda dünyanın en iyi oyuncusunu transfer etme fırsatı eline geçen Galatasaray yönetimi, taraftarın tepkisini ölçmek için, Galatasaraylılara ait bazı internet sitelerinde nabız yoklaması yaptı. Tepkilerin olumsuz olması üzerine, sarı-kırmızılı yönetim de transferi beklemeye aldı. Bu arada İspanyol basını, Taurasi'nin Ros Caseres takımı ile anlaştığını ve transferin önümüzdeki hafta içinde açıklanacağını duyurdu.

Taurasi ortalığı karıştırdı - NTVSpor.net

ya ne tapki olcak be kardeşim taurasiyi istemeyen kişi GS ı sevmiyor demektir. neler unutuldu bu ülkede al emre beleşogluna katil diyenler şimdi büyük kaptan yaptı. ben GSın bayan basketbolunun başarılı olmasını istiyorum. hele bu son senede caldıkları sampiyonluktan sonra taurasi hamlesi o angutlara kapak olması lazım..

Ne ki simdi olay? Basinin uydurmasi mi, Taurasi´nin fiyat arttirma oyunlari mi, ciddi mi?

Ceyhun Hoca bu kadroyuda şampiyon yapamassa koçluk lisansını yaksın.

Taurasi gelsin.. hep bizim sevdiğimiz oyuncuları onlarmı alacak

birazda biz yapalım böyle işleri

ayrıca Fenerde oynadı diye niye karşı çıkılıyor anlamadım..

kadın fB taraftarı değilki geldi oynadı 6 ay hepsi bu

biz Kazım'ı transfer etmişiz tauraside ne ki..

kazımı kabullenen bu taraftar degilmi? taurasi gibi oyuncuyu niye kabullenmiyim. bize gelsede iyi oyuncu gelmesede.

Taurasi´ye fener çok iyi bir maddi teklif yaptı,oynadı ve gitti.Şimdi aynısını biz yapıyoruz.Saçmalamayın,damarlarından sarı lacivert kan akmıyor bu kızın.

bu kuşlar neden taurasinin avukatıyla konuşuyorlar. orayı anlamadım.

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

@gkmnozdmir Geçen hafta bitmiş zaten deniliyor hocam...

Taurasiden bahsediyor.

Geri
Üst Alt