GSCimbom
Diarra Neden Ceza Aldı | CAS Kararı
Sarp Ekin

Diarra Neden Ceza Aldı | CAS Kararı

Sarp Ekin ·

Cevap
15
Okunma
1,9K

Sarp Ekin

10 Numara!
“I take note today of notification from CAS of thepunishment concerning me. It boils down to 15 months match suspension (alreadyserved), 15 months salary suspension (already served), 110,000 euros for thebenefit of CAS, 10 million euro fine,” Diarra wrote on Twitter.

“I will accept the situation as I have always done in thepast,” said Diarra, who joined French Ligue 1 side Marseille in July 2015. “Ithank those who supported me during this difficult time and as I said it’ssomething I wouldn’t wish on any other player.”

Diarra has been called up to play for France in Euro 2016starting on June 10

-----------
Durum budur arkadaşlar adam futbolu bırakırsa Lokomtif'in işine gelmez.

“I take note today of notification from CAS of thepunishment concerning me. It boils down to 15 months match suspension (alreadyserved), 15 months salary suspension (already served), 110,000 euros for thebenefit of CAS, 10 million euro fine,” Diarra wrote on Twitter.

“I will accept the situation as I have always done in thepast,” said Diarra, who joined French Ligue 1 side Marseille in July 2015. “Ithank those who supported me during this difficult time and as I said it’ssomething I wouldn’t wish on any other player.”

Diarra has been called up to play for France in Euro 2016starting on June 10

-----------
Durum budur arkadaşlar adam futbolu bırakırsa Lokomtif'in işine gelmez.

Peki bu 15 ay maç cezası ne iş, ne zaman çekti bu cezayı?

Peki bu 15 ay maç cezası ne iş, ne zaman çekti bu cezayı?
15 ay transfer olma cezası orda yazan aslında, maç cezası yok öyle olsa geçen hafta oynamazdı başka takıma transfer olursa ve ceza ödemezse diye konmuş,ama oynamazsa.da.para ödeyemez karışık bir durum ama ben.anlaşacaklarına inanıyorum ha sonra araya başka bir takım girip alırsa bilemem,bizim bu yönetim varken böyle birşey olur mu,olur malesef

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada diyorki 15 aylik futbol oynamama cezasini cektim, 15 aylik para cezasini da cektim yani odedim. Suanda bidefalik mahsus CAS a 110000 €, bide € 10 milyon luk tazminat kaldi diye anladim.

aynen öyle demiş, ama para cezası baki ben yukarıdaki diğer açıklamamda yanlış anlatmışım. Yine de Moskova ile ara yol bulmak zorunda ki adamlarda para alabilsin

Eren Derdiyok'a 4m bonservis ödediğimizi düşünürsek Diarra'nın 5mluk cezası (düşürürlerse) çok gelmemeli. Diarra'ya da senelik 3,5 veririz bu iş biter. Umut kazmasının 1,8m aldığı ortamda Diarraya 2m teklif edecek halimiz yok herhalde.