Didier Drogba: "Sneijder bizi mahvetti"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Didier Drogba: Sneijder bizi mahvetti​

Süper Lig devi Galatasaray'ın ve dünya futbolunun efsane isimlerinden Didier Drogba, eski takım arkadaşı Sneijder'i öve öve bitiremedi.

"Wesley, bir topla istediği her şeyi yapabilen bir sanatçıydı. Antrenmanlarda bizi perişan etti (gülüyor). Formda olmak için çok çalıştığımız günler oldu. Wesley sessizce sahanın kenarına oturdu ve bizi izlerken patlamış mısır yedi. Her hareketimizi izledi. Sahaya girdiğinde topu ondan almak imkansızdı. Sinir bozucu olduğunu kabul ediyorum (gülüyor). Sneijder bir dahiydi."

1646205839496.png

futbol tarihinde sneijder kadar hızlı düşünüp uygulamaya sokabilen ikinci bir oyuncu olmadığını iddia edebilirim, eşsiz bir herif IMHO.

Az bile söylemiş.

O fiziksel yetersizliğe rağmen world class topçu olabilmek büyük işti. Çok zeki bir topçuydu o yüzden acilen hoca olmaya ikna edip kulübe kazandırmak lazım.

Tudor dönemindeki o kadroyla sahada izleyememek içimde hep ukte kalacak.

futbol tarihinde sneijder kadar hızlı düşünüp uygulamaya sokabilen ikinci bir oyuncu olmadığını iddia edebilirim, eşsiz bir herif IMHO.

2013'te taraftara açık antrenmanda yakından izledim. Pas verirken topa bakmıyordu bile diğer oyunculardan üstün görünüyordu.

Ciddi aktif olarak gördügüm en iyi oyuncumuz du… saygiyla aniyorum

Geri
Üst Alt