# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Polat Hotelde hummalı bi çalışma olduğu söyleniyo.Ayrıca yabancı kaynaklara göre Drogba londradaki 2 evini satışa çıkarmış:)

Bu haberlere çok itibar etmek istemiyorum ama yinede güveniyorum Ünal Başkan'a. Birde Nike'ın araya girdiği ve Drogba'yı ikna ettiği söyleniyor bu konuda bu haber birazcık da olsa içime su serpti ve inancımı arttırdı transfere..

Galatasaray 'ın teklifi 1 milyon arttırdığı söyleniyor. Bence artık kesinleşti, bugün yarın gelir haberi.

24 milyon vereceksek, derhal iptal olsun. 24 milyon sağ kanata çok iyi ''A'' kalite bir oyuncu, orta alana en az Selçuk kalitesinde bir yabancı daha alırız. Hatta artan parayla, bir santrafor daha alırız. 24 milyon aşırı fazla.

24 milyon vereceksek, derhal iptal olsun. 24 milyon sağ kanata çok iyi ''A'' kalite bir oyuncu, orta alana en az Selçuk kalitesinde bir yabancı daha alırız. Hatta artan parayla, bir santrafor daha alırız. 24 milyon aşırı fazla.

Sercan 4 yıl için Drogbaya verilecek olan bu parayla senin dediklerin alınabilr mi sence.

Selçuk ayarında bir oyuncu için yaklaşık 6-8 M€ Bonservis vereceksin.

Yıllık Min 3M€ veeceksin. Yani 4 Yıl için 12M€

Toplamda 12+6=18M €

Yani dediklerinin hepsini alamazsın...

24 milyon euro çok fazla ben alırsak daha aşağı bir rakama alıcağımızı düşünüyorum.

17-18 milyon euro olabilir maliyeti.

Sercan 4 yıl için Drogbaya verilecek olan bu parayla senin dediklerin alınabilr mi sence.

Selçuk ayarında bir oyuncu için yaklaşık 6-8 M€ Bonservis vereceksin.

Yıllık Min 3M€ veeceksin. Yani 4 Yıl için 12M€

Toplamda 12+6=18M €

Yani dediklerinin hepsini alamazsın...

18M € orta sahaya gitsin, o paraya zaten en az Selçuk kalitesinde yabancı alınır. Geriye kalan 6M €, iyi bir santrafor alınır. Drogba 4 sene oynamaz. 38 yaşına kadar oynayacağını sanmıyorum. Ama şöyle birşey var, Drogba gelirse sanırım forma satış rekoru kırar bir miktar para kazanırız, böyle birşey de var.

ben isterimki gelsin taraftar ve ben mutlu olalım veşampiyonluklar yasayalım yönetimin vereceği paralar bizi hic ilgilendirmez

18M € orta sahaya gitsin, o paraya zaten en az Selçuk kalitesinde yabancı alınır. Geriye kalan 6M €, iyi bir santrafor alınır. Drogba 4 sene oynamaz. 38 yaşına kadar oynayacağını sanmıyorum. Ama şöyle birşey var, Drogba gelirse sanırım forma satış rekoru kırar bir miktar para kazanırız, böyle birşey de var.

Ama Drogba transferine Nike sponsor olacak.Senin bahsettiğin diğer isimler için sponsor bulamayız

ben isterimki gelsin taraftar ve ben mutlu olalım veşampiyonluklar yasayalım yönetimin vereceği paralar bizi hic ilgilendirmez

Hayret, nedense benim içim sızlıyor o kadar para verilince.Beni de ilgilendirmiyor ama sonuçta taraftarı olduğum kulübün parası söz konusu.Neden boş yere çar çur edilsin ki?Drogba 32 yaşına gelmş önümüzdeki sezona 33'ünde başlayacak.2+1 yıllık sözleşme isteyecek en az, sezon başına da 5 mlyondan aşağı bir rakamı kabul etmeyecek.Evvelde Drogba için ne düşünürdüm bilmiyorum ama şu saatten sonra pek sıcak bakmıyorum açıkçası.

Hayret, nedense benim içim sızlıyor o kadar para verilince.Beni de ilgilendirmiyor ama sonuçta taraftarı olduğum kulübün parası söz konusu.Neden boş yere çar çur edilsin ki?Drogba 32 yaşına gelmş önümüzdeki sezona 33'ünde başlayacak.2+1 yıllık sözleşme isteyecek en az, sezon başına da 5 mlyondan aşağı bir rakamı kabul etmeyecek.Evvelde Drogba için ne düşünürdüm bilmiyorum ama şu saatten sonra pek sıcak bakmıyorum açıkçası.

Drogbanın fiziği çok müsait furbol oynamaya.Fener gidip emenikeye 9 milyon bonservis ve yılda 2 milyon veriyor.Bizim bonservis derdimiz yok Drogba yılda 4 milyon almış çok mu?Dünya çapındaki reklam boyutu,forma satışı var birde bunun

Drogba'nın yaşını tartışanlar var anlamıyorum bu arkadaşları. Drogba bu arkadaş! :)

gel artık babaya F5 e batiğim kadar finallere çalışşam dönem 1. olurdum ya

Bu transfer olmazsa s..tığımızın resmidir. Çok kaptırdık kendimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt