cagatay say
Cezalı
- 14 Mayıs 2011
- 1.059
- 0
- 996
Cevap: # Didier Drogba
pektemek o aradaki eurolara deger bence. Cünkü acikcasi ben sercani begenmiyorum.
Niye diceksin, taam sercan iyi bi oyuncu ama iyi bi bitirici degil. bizi deli eder. 1 calimlio iki calimlio 3te gol vursunu yapamiyor. Cogu macini izledim, yani karsisinda orta halli bi kaleci olunca işi cok zor, iyi kaleci olunca imkansiz.
En basitinden hepiniz bursa fener macini hatirlarsiniz ? 3 tane %100 kacirdi ? en somut ornegidir sercanin bitiriciliginin zayif oldugunu gosteren
Arkadaşlar alakasız ama sercan yıldırım fena olmazmıydı hani tam bursa sezonu rezalet bitirmişken, sezon başındaki piyasasından eser yokken ?
Pektemek fena oyuncu değil ama 4m euro sayıldı. Dinamo Moskova 5.5m euroya alıyordu sercanı.
pektemek o aradaki eurolara deger bence. Cünkü acikcasi ben sercani begenmiyorum.
Niye diceksin, taam sercan iyi bi oyuncu ama iyi bi bitirici degil. bizi deli eder. 1 calimlio iki calimlio 3te gol vursunu yapamiyor. Cogu macini izledim, yani karsisinda orta halli bi kaleci olunca işi cok zor, iyi kaleci olunca imkansiz.
En basitinden hepiniz bursa fener macini hatirlarsiniz ? 3 tane %100 kacirdi ? en somut ornegidir sercanin bitiriciliginin zayif oldugunu gosteren
) bile olsa avrupayla alakamız olmayan bir senede. Oynasa bile 5-6m euro yıllık ücretler bir daha satman imkansız bir oyuncu için çok yüksek. Sercan gibi potansiyelli, başarıya aç ve yedek olduğu zaman problem çıkarmayacak, kulübeye güç katan, yıllık ücreti de fazla olmayan elemanlar lazım. Pektemek de öyleydi, sene başında beceremedik. Bana kalsa forvet arayışı yerine Baros-Elmander ikilisinin tam aranan özellikte bir ikili olduğu olduğu görülse keşke. Bide Stancu var atsan atamazsın satsan satamazsın