# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Arkadaşlar alakasız ama sercan yıldırım fena olmazmıydı hani tam bursa sezonu rezalet bitirmişken, sezon başındaki piyasasından eser yokken ?

Pektemek fena oyuncu değil ama 4m euro sayıldı. Dinamo Moskova 5.5m euroya alıyordu sercanı.

pektemek o aradaki eurolara deger bence. Cünkü acikcasi ben sercani begenmiyorum.

Niye diceksin, taam sercan iyi bi oyuncu ama iyi bi bitirici degil. bizi deli eder. 1 calimlio iki calimlio 3te gol vursunu yapamiyor. Cogu macini izledim, yani karsisinda orta halli bi kaleci olunca işi cok zor, iyi kaleci olunca imkansiz.

En basitinden hepiniz bursa fener macini hatirlarsiniz ? 3 tane %100 kacirdi ? en somut ornegidir sercanin bitiriciliginin zayif oldugunu gosteren

[video=youtube;YxWPYwqE4io]https://www.youtube.com/watch?v=YxWPYwqE4io[/video]

Gel artık be hacı​

Şu anda volkan şen alınacağına sercanı tercih ederim. Çünkü transfer planlarına bakıldığında (söylenen) herhangi bir forvet arkası lincolnvari bir oyuncu aramıyoruz. Sanki seneye önde ikili oynayacağız gibi geliyor. hakan şükür arif misali, milli takımda euro 2008deki semih nihat gibi.

Drogba iyi hoş eyvallah tamam da, burayı katar gibi görüyor olmalı ki son senelerinde chelsea de asla alamayacağı astronomik ücretleri almaya geliyor. Hala bitmiş bir oyuncu değil ve pekala ingilterede veya fransada kalburüstü takımlarda oynayacak kapasitede. Üstelik intertoto(gerçi kalmadı ya:asd:) bile olsa avrupayla alakamız olmayan bir senede. Oynasa bile 5-6m euro yıllık ücretler bir daha satman imkansız bir oyuncu için çok yüksek. Sercan gibi potansiyelli, başarıya aç ve yedek olduğu zaman problem çıkarmayacak, kulübeye güç katan, yıllık ücreti de fazla olmayan elemanlar lazım. Pektemek de öyleydi, sene başında beceremedik. Bana kalsa forvet arayışı yerine Baros-Elmander ikilisinin tam aranan özellikte bir ikili olduğu olduğu görülse keşke. Bide Stancu var atsan atamazsın satsan satamazsın :asd: O çocukta hala umudum var benim..Tabi bu yazdıklarım kimsenin umrunda olmayacağını bilsem bile yazıyorum belki aynı düşüncelerde olanlar vardır

Şu anda volkan şen alınacağına sercanı tercih ederim. Çünkü transfer planlarına bakıldığında (söylenen) herhangi bir forvet arkası lincolnvari bir oyuncu aramıyoruz. Sanki seneye önde ikili oynayacağız gibi geliyor. hakan şükür arif misali, milli takımda euro 2008deki semih nihat gibi.

Drogba iyi hoş eyvallah tamam da, burayı katar gibi görüyor olmalı ki son senelerinde chelsea de asla alamayacağı astronomik ücretleri almaya geliyor. Hala bitmiş bir oyuncu değil ve pekala ingilterede veya fransada kalburüstü takımlarda oynayacak kapasitede. Üstelik intertoto(gerçi kalmadı ya:asd:) bile olsa avrupayla alakamız olmayan bir senede. Oynasa bile 5-6m euro yıllık ücretler bir daha satman imkansız bir oyuncu için çok yüksek. Sercan gibi potansiyelli, başarıya aç ve yedek olduğu zaman problem çıkarmayacak, kulübeye güç katan, yıllık ücreti de fazla olmayan elemanlar lazım. Pektemek de öyleydi, sene başında beceremedik. Bana kalsa forvet arayışı yerine Baros-Elmander ikilisinin tam aranan özellikte bir ikili olduğu olduğu görülse keşke. Bide Stancu var atsan atamazsın satsan satamazsın :asd: O çocukta hala umudum var benim..Tabi bu yazdıklarım kimsenin umrunda olmayacağını bilsem bile yazıyorum belki aynı düşüncelerde olanlar vardır

Stancu icin benim de hala bir son sans verilmesi gerekir mi acaba dedigim bir futbolcu. Adami tam olarak ne iyi bir takimda ne de mevkisinde izleyemedik. Ileri ucta pres yapmayi seviyor bazen ilginc hareketler de de bulunuyor ama 5mil euro luk bir adam olmadigi kesin. eger gitmezse,yaz kampinda fatih hoca ondan daha iyi yararlanmanin yollarini kesin bulur

Ben Drogba ya cok acaip rakamlar odenicegini zannetmiyorum. Bence Selcuk inan da oldugu gibi abarti rakamlar soyleniyor. Eger bonservis sorunu cozulurse cok daha iyi olur. Futbolu disinda Galatasaraya getiricek cok seyi var drogbanin...Mesela ben 2006 dan beri forma almiyorum. Kesin bir forma sozum olur. Gerci Unal baskan a soz drogba gelsin gelmesin bir cubuklu forma cakarim her turlu de. Tribunleri doldurur bu adam. Formalar yok satar. Tekrardan unutulan prestijimizi yerine getirir. Takima guven getirir. Son zamanlarda tekrar tekrar galatasarayin 98-2001 avrupa maclarini izliyorum. O suan egosundan gecemedigimiz surekli takimin abileri diye adi gecen adamlarin nasil bazen ayaklarinin titreyip topu hagi nerde ona versem diye pas attigini goruyorum. Tabii artik o donemleri gectik ama soyle insanin forveti drogba oldumu bi baska bence guven acisindan. Baros a guvenim sonsuz eminim Elmander de cok iyi olur ama Gel Drogba Gel

Başkan Ünal Aysal'ın görüşmede "Dünyanın en önemli yıldızları da olsa bu oyuncuları Galatasaray'a kazandırmak için her türlü fedakarlığı yapacağız. Galatasaray büyük bir camia ve gelecek sezon bu büyük camiaya yakışır bir takım kurmak en büyük hedefimiz. Bunun için ne gerekiyorsa yapılacağında şüpheniz olmasın. Biz herşeye hazırlıklıyız" dediği belirtildi.

Bu arada Galatasaray'ın Drogba için görüşmelerini sürdürdüğü ve Chelsea'nin yıldız futbolcu için vereceği kesin kararı beklediği belirtildi. İngiliz kulübünün Drogba'yla yolları kesin olarak ayırma kararı vermesi halinde sarı kırmızılıların bu futbolcunun transferini gerçekleştireceği ifade edilirken, Drogba'nın transferi konusunda önemli yol alındığı da ifade edildi.

ligtv

[video=youtube;5d_3sBDa8Rg]https://www.youtube.com/watch?v=5d_3sBDa8Rg[/video]

Drogba isi yattiysa yeni Drogba olabilecek bir isme yönelelim. En bastan yapmamiz gereken de buydu.

reisin bu hareketi arenada yapmasını çok istiyom yaaa

futbol_drogba_14.jpg

Dilimizde tüy bitti sana gel demekten

Resmen vazgeçtik Mustafa Pektemek'ten

Oğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten

Gel kurtar bizi transfer duası etmekten

Bir saat içinde inmezsen o lanet olası jetten

At arabasıyla alıcaz seni Stamford Bridge'den

Dilimizde tüy bitti sana gel demekten

Resmen vazgeçtik Mustafa Pektemek'ten

Oğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten

Gel kurtar bizi transfer duası etmekten

Bir saat içinde inmezsen o lanet olası jetten

At arabasıyla alıcaz seni Stamford Bridge'den

Transfer nöbetinin insanlar üzerinde yarattigi yan etkiler. :p

Bu transfer bitti bana kalırsa.. Açıklanmasına da ramak kaldı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt