# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Neymarımı Lukakuyumu kimi alacaklarsa biran önce alsınlar da bizde mavi filimize kavuşalım artık..

20 Haziran'dan sonra gelsin Istanbul'a, o tarihte Istanbul'da oluyorum, Havaalanina giderim.

Cok bencilim biliyorum :p

Chelsea'nin teknik direktörünün belli olmasının akabindeki 3-4 günde transfer netlik kazanır.

Bir sonraki milli macimiz ne zaman?

Edit: tamamdir 02.09.2011 Türkiye-Kazakistan

Abbas yolcu ozaman.

bank asya topcusu (!) ersan'i alamayan yönetimi drogba'yi nasil alsin ?! :o

bank asya topcusu (!) ersan'i alamayan yönetimi drogba'yi nasil alsin ?! :o

Ayni benim aklimdanda böyle bir sey gecti,birde celiskili aciklamalar iyice migdemi bulandirdi bu transferde.Adana baskani ve E.Gülüm Galatasaraydan teklif gelmedi derken,B.Tulun biz teklifimizi verdik demesinin sebebini merak etmekteyim.

Lukaku'yu alırlarsa alırlar.. Neymar'ı Copa America'dan önce satmaz Santos.. Orda gol atarsa fiyatı iyice uçar diye bekliyorlar..

Drogba'yı parasını öder alırsın ya da ödeyemezsin alamazsın. Neden hala ödenmiyor ya da ödenemeyeceği söylenmiyor? Alır ya da alamazsın haftalardır Drogba diye bekliyoruz.

sen bakkaldan cikletmi alıyosun? chelsi yeni hoca bakıyo. ona danıscaklar belkide..

Ayni benim aklimdanda böyle bir sey gecti,birde celiskili aciklamalar iyice migdemi bulandirdi bu transferde.Adana baskani ve E.Gülüm Galatasaraydan teklif gelmedi derken,B.Tulun biz teklifimizi verdik demesinin sebebini merak etmekteyim.

Drogba başka takımda oynamak için can atmıyor ama...

Kapatin bu basligi bence. Ersani alamayan yonetim Drogbayi mi getirecek. Terim toplar Batuhan, Sercan falan, iki de Romen koyduk mu, savunmaya Almaguer tarzi hizli bir adam, hazir takim iste.

bu mantıgı ben cözemiyorum. ersanı GS istememişki adana başkanıda bunu dile getirdi. siz twiterciler inanıp kafanızda kurdunuz gelmeyincede yakınıyorsunuz..

bu mantıgı ben cözemiyorum. ersanı GS istememişki adana başkanıda bunu dile getirdi. siz twiterciler inanıp kafanızda kurdunuz gelmeyincede yakınıyorsunuz..

B.tulun transfer islerinden sorumlu degilmi renkdas? Hal böyle olunca ve Tulun da Ersan icin Adanaspor a teklifimizi verdik diye aciklama yapiyorsan ki aciklamayi kendi kulaklarim ile duydum,gözlerimle gördüm ve bunun üzerine A.Albayrak da cikip E.Gülüm ü alan 10 yil stoper SIKINTISI cekmez diye aciklama yapinca bizde sandikki adami aldik,bugünde BJK borsaya Ersan icin aciklama yapmasina bozuguz anlayacagin,yoksa taaa basindan bu adam ile ilgilenmiyoruz,cikan haberler asilsizdir diye resmi bir aciklama gelseydi o zaman sana hak verirdim arkadasim.Adnan in belasi Adnan Sezgindi , Ünsal baskanin belasida insallah B.Tulun olmaz,zira ben B.Tulun ile F.Terim in ayni ipde oynayacaginada ihtimal vermiyorum.

Bakis acisina bak ya.

Ersan tutturdu belki BJK'ye gidecegiz diye, nereden biliyorsunuz?

Ona bakarsan Selcuk Inan'i nasil aldilar?

alakasi yok haci. ligtv'de röportajini izle.

tek istegi adana'ya dönememekmis. istanbul tatli geldi tabi.

abdürrahim albayrak tam transfer amatörü cikti.

bjk hergün görüsüyor, bizimki gidip 1 hafta sonrasina randevu aliyor. sanki disdoktoruna gidiyor adam.

alakasi yok haci. ligtv'de röportajini izle.

tek istegi adana'ya dönememekmis. istanbul tatli geldi tabi.

abdürrahim albayrak tam transfer amatörü cikti.

bjk hergün görüsüyor, bizimki gidip 1 hafta sonrasina randevu aliyor. sanki disdoktoruna gidiyor adam.

okuduğunuz iki satır yazıyla hemen hüküm veren yazılar azıyosunuz ya. onları bilmem ama bu yorumlar tam amatör taraftar işi;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt