# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Beyler bu başlıkta Drogba konuşuluyor Ersan değil . İçimden bir ses Drogba hafta başında açıklanacak diyor ama hadi bakalım :) .

gözlerim yolda beklerim hala...sen gelmez olduuunn karaboğaaam....

*************** Love Football

Fazla açıklama yapmak istemiyorum.Ancak bilmenizi istiyorum ben de bir basın çalışanıyım.Bu sebeple Gs - Banvit maçında taraftarların sürekli Drogba diye haykırmasına başkan olumlu bir alkışla cevap vermişti.Köşe yazarları dahil basın kulislerinde konuşulana göre Abdi İpekçi'de 9 haziran da yapılacak olan maçta Drogba'da tribünde olacakmış.Bu transferi basket maçında isteyen taraftara bir jest olacağı şeklinde.Nitekim Drogba cephesinden de gelişmeler oluyor.Kendisi bugün katıldığı bir radyo programında yaptığı açıklamada ''farklı heyecanlar yaşamaya gidiyorum'' şeklinde bir açıklama yaptı ve Chelsea kısa sürede hocasını belirleyeceğini açıkladı.

*************** Love Football

Fazla açıklama yapmak istemiyorum.Ancak bilmenizi istiyorum ben de bir basın çalışanıyım.Bu sebeple Gs - Banvit maçında taraftarların sürekli Drogba diye haykırmasına başkan olumlu bir alkışla cevap vermişti.Köşe yazarları dahil basın kulislerinde konuşulana göre Abdi İpekçi'de 9 haziran da yapılacak olan maçta Drogba'da tribünde olacakmış.Bu transferi basket maçında isteyen taraftara bir jest olacağı şeklinde.Nitekim Drogba cephesinden de gelişmeler oluyor.Kendisi bugün katıldığı bir radyo programında yaptığı açıklamada ''farklı heyecanlar yaşamaya gidiyorum'' şeklinde bir açıklama yaptı ve Chelsea kısa sürede hocasını belirleyeceğini açıkladı.

üff amma sallıyor.bi şeref aydın vardı oda gitti twitterdan güveneceğimiz.bi daha paylaşmayın lütfen.sözde geçen hafta Drogba,Ersan gelcekti ama gelen yok daha.

chelseanin yeni hocası büyük ihtimal hiddink olacak inş bir mallık yapıp drogba diye tutturmaz .

Cimbom'un Abdi İpekçi sürprizi: Drogba

Banvit'le oynanan son maçta Abdi İpekçi Spor Salonu, 'Drogba' sesleriyle inlemişti.

472968771.jpg

Yönetimin Abdi İpekçi sürprizi: Drogba

Yönetim şimdi Fildişili golcüyü, Fenerbahçe'yle iç sahada oynanacak ilk maçta salona getirmeyi hedefliyor

Galatasaray’ın transferdeki önceliği Didier Drogba... Özellikle, geçtiğimiz hafta Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın, Banvit’le oynadığı son maçta tribünler, “Taraftar çıldırdı, Drogba’yı istiyor” tezahüratlarıyla inleyince, yönetim var gücüyle bu oyuncu için çalışmaya başladı. Başkan Ünal Aysal, bu tezahüratlar karşısında salonda bulunan Sarı-Kırmızılılar’a eliyle “Tamam” işareti yapmıştı. Adnan Öztürk, daha önce yaptığı açıklamada, Drogba’yla her konuda anlaştıklarını, Abramovic’in vereceği kararı beklediklerini söyledi. Aysal, bu transferi bir an önce neticelendirmek için Rus milyarderle arası iyi olan tüm tanıdıklarını devreye soktu ve Abramovic neredeyse ikna edildi! Yönetim şimdi büyük bir sürprize hazırlanıyor. Buna göre, basketbolda Fenerbahçe’yle oynanan final serisinde, Abdi İpekçi’de oynanacak olan ilk iç saha mücadelesinde Drogba da salonda olacak! Sarı-Kırmızılılar’ın yeni yıldızı, taraftarların karşısına ilk defa Abdi İpekçi’de çıkacak.

(milliyet-fanatik)

500. mesajımı drogba için yazıyorum inş hayırlı uğurlu olur...hadi aslanım gel artık!

ersan gülüm gibi drobgayıda alamazsak vay halımıze...

Şu adam gelsin...Bir gelsin...Ne olur gelsin...

Bu transfer bence çoktan bitti...sadece en iyi etkiyi yapacak yer ve zaman aranıyor ...Ama Abdi İpekçi olduğu kanaatinde değilim ben...

Öyle bir şey olursa yda olacaksa kaleci+kallström+drogba+elmander+selçuk TT Arenaya toplanıp minik bir show yapılmalı...

abdi ipekçiye bekliyor bu taraftar seni hayatında görmediğin ve başka yerde göremeyeceğin atmosfer bekliyor seni (:

Lan hala Ersan diyorsunuz ya. Kafayı yedirtçek bana bu yorumlar. Adam Galatasaray'dan teklif gelmedi bana dedi, hala neyin derdindesiniz. Bir de Drogba'yla aynı kefeye koyuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt